VIDEO Andrew Tate, afirmații despre femei care pot șoca și o stâncă...

VIDEO Andrew Tate, afirmații despre femei care pot șoca și o stâncă...

Controversat influencer, Andrew Tate, care s-a convertit la mahomedanism în 2022 și s-a autodeclarat absolut-misogin, i-a învățat pe urmăritorii lui cum să se poarte cu femeile, comițând în mod repetat infracțiunea de incitare la ură împotriva femeilor:

„Sunt foarte mulți bărbați cu adevărat incompetenți. Cred că cea mai mare greșeală făcută de bărbați este să asculte femeile, deoarece ele nu știu ce vor, nu știu ce să mănânce, nu știu nimic”
“Da, cred că sora mea este proprietatea soțului ei. Când o mireasă merge pe culoar, tatăl acesteia este lângă ea să i-o predea iubitului”
“Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!”
“Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.
„Femeile care nu sunt virgine sunt ‘bunuri folosite’”

În România Codul Penal prevede ca infracțiune: „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA, considerate de făptuitor drept cauze ale inferiorităţii unei persoane în raport cu celelalte, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

Andrew Tate racola femei tinere, le făcea să creadă că e iubitul lor și apoi le punea la produs de materiale pornografice îmbogățindu-se pe seama lor. Tate a dezvăluit că avea 75 de femei care lucrau pentru el care îi produceau 600.000 pe lună. Toate fuseseră sau încă erau iubitele lui.

Cu peste zece din ele, Tate a făcut și copii

Multă vreme, fanii săi s-au întrebat dacă Andrew Tate are copii sau dacă este căsătorit. Recent, Tate a confirmat că are cel puțin zece copii.

Tate este foarte apropiat de influencerul Adin Ross și era adesea văzut cu el. Într-un Livestream cu Ross, Tate a dezvăluit că este tată pentru mai mult de zece copii și a spus că mamele sunt diferite.
„Vreau să spun, nu toate sunt diferite. Dar au fost câteva cuptoare pentru a coace pâinea. Femeile sunt lente, G. Spun asta tot timpul. Ascultă, nu am probleme să am copii cu o singură femeie, e bine. Dar dacă o să-ți ia nouă luni să crești un singur, un simplu copil, atunci te încurci. Asta e problema ta. Dacă o vei face în două săptămâni și vei fi mai rapid, atunci vom reuși. Nu trebuie să fac toate astea. Dar dacă îți va lua nouă luni, am nevoie de 20 de [copii], așa că știi, nu am de ales decât să am patru soții așa cum a permis Allah.”, a spus Tate, potrivit curentul.info .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”