VIDEO „Are tot cartierul pe ea!”/Anamaria Prodan, umilită de Iulia Albu!

VIDEO „Are tot cartierul pe ea!”/Anamaria Prodan, umilită de Iulia Albu!

În ediția 29 a emisiunii „America Express – Drumul Soarelui”, difuzată pe 3 decembrie, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții. Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, s-a alăturat echipei formate din Romică și Cătălin Țociu. Prezența impresarei nu a fost trecută cu vederea, Iulia Albu desființând ținuta purtată de acesta.

Concurenții au făcut ochii cât cepele când au văzut că impresara a scos din bagajul său o geantă Chanel . De asemenea, ei i-au mai remarcat și bijuteriile și nu s-au putut abține de la comentarii.

Anamaria Prodan a avut parte de o experiență de neuitat la America Express. Foto: Arhivă

Iulia Albu, care participă alături de iubitul ei, Mike, la show-ul difuzat la Antena 1, nu a putut rămâne indiferentă și a criticat hainele purtate de Anamaria Prodan . Impresara și-a făcut apariția în emisiune cu o ținută formată dintr-un maiou și o pereche de pantaloni cargo.

Are tot cartierul pe ea!”, a spus criticul de modă Iulia Albu. „Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000”, a mai adăugat ea.

Auzind cele spuse de Iulia Albu, impresara a avut o reacție acidă:

Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare.

Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni.

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm.

Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru.

Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea!

Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața.

Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, a afirmat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”