VIDEO Armata ucraineană a început să deplaseze tancurile Leopard spre prima linie

VIDEO Armata ucraineană a început să deplaseze tancurile Leopard spre prima linie

Forțele de Apărare ucrainene au început să deplaseze vehicule blindate occidentale în prima linie, pentru a da o lovitură decisivă.

Un videoclip cu o coloană de tancuri occidentale și mașini blindate lângă linia frontului, pe 22 aprilie, a fost postat de armata ucraineană pe internet.

Videoclipul arătată un convoi format din tancuri Leopard 2A4, precum și vehicule blindate de transport de trupe M113.

Imaginile indică faptul că filmarea a fost făcută aproape de linia frontului: echipamentul literalmente „frământă noroiul”, ceea ce, după cum s-a dovedit, nu este o piedică pentru aceasta.

Aceste arme vor fi puse la lucru în cursul unei ample contraofensive, care este așteptată în luna mai - începutul lunii iulie. Data exactă este necunoscută, la fel ca și direcția de atac.

În plus, tancuri suplimentare Leopard 2A6 și ARV-uri Bergepanzer 3 au fost văzute recent în Polonia. Acestea sunt transportate rutier în Ucraina.

De asemenea, se așteaptă să sosească în următoarele zile din Spania 6 din cele 10 Leopard 2A4 oferite de guvernul de la Madrid.

Și Danemarca a anunțat expedierea tancurilor Leopard către Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”