VIDEO Așa arată prezentul cu PSD. Azi la coadă pentru excursie moca în Grecia, mâine la protest „spontan” la Cotroceni

VIDEO Așa arată prezentul cu PSD. Azi la coadă pentru excursie moca în Grecia, mâine la protest „spontan” la Cotroceni

 Așa arată prezentul cu PSD. Azi la coadă pentru excursie moca în Grecia, mâine la protest „spontan” la Cotroceni. Coadă de zeci de oameni, joi dimineața, la Direcția de Asistență Socială a Municipiului București, după anunțul primarului general, Gabriela Firea, că 1.000 de pensionari vor pleca în Grecia, într-o excursie all-inclusive de 8 zile, pe bani de la bugetul primăriei, transmite Europa FM.

„Am venit de la ora 5” – spune o femeie care a reușit să ocupe un loc în prima serie de excursioniști seniori care vor pleca în Grecia.

 

Cei care vor să prindă un loc pe lista trebuie să aibă minimum 50 de ani, un venit brut lunar de cel mult 1.900 de lei şi să aibă domiciliu în Bucureşti.

Transportul se face cu autocarul, iar cazarea – în camere cu 2 paturi. Vor fi oferite și 3 mese zilnic.

Tabăra va mai include câte o excursie la Muntele Olimp, o altă excursie la Meteora, o “Seară Grecească” si o “Seară Românească”.

În regulamentul de participare, pensionarilor li se pune în vedere că pe durata vacanței nu au voie să se îmbete și să consume droguri.

Primăria Municipiului București va cheltui două milioane de lei pentru sejurul pensionarilor.

„Ne-a mai dat ajutoare și altă dată. Ne ajută și ca femei, și ca bucureșteni … e ca o mamă pentru noi, o iubim foarte mult” – spune o doamnă cochetă, trecută de 70 de ani.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro