VIDEO Așa e în Rusia...

VIDEO Așa e în Rusia...

Ekaterina Smirnova, o tânără rusoaică de 27 de ani, adjunct al Departamentului de Construcții, Pregătire, Suport și Control din Pît-Iah, în regiunea autonomă Hantî–Mansi, a postat pe rețelele sociale un videoclip provocator la locul de muncă.

Într-un videoclip postat pe 4 august pe Vkontakte, Facebook-ul rusesc, Ekaterina s-a filmat pe scaunul din ”biroul roz de șefă”, remarcându-se cu mișcări lascive în timp ce savura un cappuccino.

„Sunt în biroul meu roz, unde, în calitate de șef al departamentului, pregătesc documentația și mă gândesc la repararea drumurilor, semafoarelor, conductelor de gaz și a altor facilități urbane”, a menționat Smirnova.

Filmarea a stârnit numeroase comentarii negative, drept pentru care șefii tinerei au fost obligați să reacționeze.

Astfel, oficialitățile din Pît-Iah, în frunte cu primarul, i-au cerut Ekaterinei explicații, aceasta justificându-se spunând că era în timpul liber și venise, de fapt, să muncească pentru a termina totul înainte de deadline.

În cele din urmă, tânăra a primit o mustrare, completată cu blocarea sporurilor pe o perioadă de o lună.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”