VIDEO Așa e în Rusia...

VIDEO Așa e în Rusia...

Ekaterina Smirnova, o tânără rusoaică de 27 de ani, adjunct al Departamentului de Construcții, Pregătire, Suport și Control din Pît-Iah, în regiunea autonomă Hantî–Mansi, a postat pe rețelele sociale un videoclip provocator la locul de muncă.

Într-un videoclip postat pe 4 august pe Vkontakte, Facebook-ul rusesc, Ekaterina s-a filmat pe scaunul din ”biroul roz de șefă”, remarcându-se cu mișcări lascive în timp ce savura un cappuccino.

„Sunt în biroul meu roz, unde, în calitate de șef al departamentului, pregătesc documentația și mă gândesc la repararea drumurilor, semafoarelor, conductelor de gaz și a altor facilități urbane”, a menționat Smirnova.

Filmarea a stârnit numeroase comentarii negative, drept pentru care șefii tinerei au fost obligați să reacționeze.

Astfel, oficialitățile din Pît-Iah, în frunte cu primarul, i-au cerut Ekaterinei explicații, aceasta justificându-se spunând că era în timpul liber și venise, de fapt, să muncească pentru a termina totul înainte de deadline.

În cele din urmă, tânăra a primit o mustrare, completată cu blocarea sporurilor pe o perioadă de o lună.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 Spre Pământ se îndreaptă o furtună solară de o intensitate rară

4 „Wow, sexul din filme este foarte real”

5 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”