VIDEO Atac armat la Las Vegas! Cel puțin 50 morți și peste 200 de răniți

VIDEO Atac armat la Las Vegas! Cel puțin 50 morți și peste 200 de răniți

Cel putin 50 persoane au murit, iar peste 200 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin un un barbat a deschis focul, relateaza Reuters. Un atacator a fost omorat.

Actualizare 13:40. Un nou bilanț sumbru în urma împușcăturilor din orașul american. Poliția a anunțat că cel puțin 50 de oameni au fost uciși. De asemenea, numărul răniților a depășit 200.

Anchetatorii au mai spus că au localizat cele două mașini date în căutare și au încredere că au localizat-o și pe femeia care era cu atacatorul în timp ce acesta a deschis focul de la etajul 32.

Actualizare 11:35. Poliția a anunțat un nou bilanț, mult mai grav. Este vorba despre 20 de morți și peste 100 de răniți. Totodată, anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

Din primele informații date de anchetatorii, atacatorul este „localnic”. Nu se știu alte detalii despre el. Până în acest moment nu sunt cunoscute motivele acestuia.

10.57: Politia din Las Vegas crede ca nu mai exista atacatori, dupa ce anterior a anuntat ca un atacator a fost doborat.

10.12: Zborurile de pe aeroportul international McCarran din Las Vegas au fost suspendate temporar.

10.07: Politia din Las Vegas a informat pe Twitter ca un atacator a fost omorat. Oamenilor li se recomanda sa evite zona cazinoului.

Actualizare: Două persoane au murit și 24 au fost răniți în urma împușcăturilor, transmite BBC.

09.46: Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma impuscaturilor, potrivit BBC. Potrivit sursei, exista cel putin un atacator.

Politia din Las Vegas le comunica oamenilor sa evite zona Cazinoului Mandalay Bay, din cauza unor impuscaturi care au loc luni dimineata, relateaza CNN.

Potrivit The New York Times, un barbat a deschis focul duminica spre luni la un hotelul cazinou Mandalay Bay. Echipe ale Politiei cauta atacatorul.

În timpul unei melodii, deodată s-a auzit cum o armă automată era descărcată în mulțime. Pentru un moment s-a instalat liniștea după care a început vacarmul

Sute de oameni sunt filmați cum fug de gloanțele unei arme automate.

Deocamdată sunt informații neconfirmate privind mai mulți răniți.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu