VIDEO Atacul brusc al unui babuin asupra unei hiene, surprins pe cameră într-un parc național sud-african

VIDEO Atacul brusc al unui babuin asupra unei hiene, surprins pe cameră într-un parc național sud-african

Un bărbat care filma o hienă plimbându-se pe un drum din Parcul național Kruger, din Africa de Sud, a surprins pe cameră momentul în care animalul este atacat brusc de un babuin furios, relatează UPI.

 În înregistrare, filmată la 21 septembrie, se poate vedea cum hiena merge în liniște pe un drum asfaltat din rezervația naturală, dimineață, la ora 06.30, după cum afirmă bărbatul care filmează.

Hiena merge pe drum o perioadă de timp, apoi se oprește și se uită la ceva din afara cadrului. Animalul face câțiva pași în afara drumului, iar apoi se întoarce cu rapiditate și aleargă în direcția opusă, în timp ce în cadru apare un babuin furios.

Realizatorul înregistrării spune că hiena abia a reușit să scape de babuin. "Hiena a scăpat fugind în râul Sabie, care se află în fața taberei. Abia a reușit să scape", a scris el pe rețelele de socializare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”