VIDEO Atmosferă de birt în Parlamentul României/Parlamentari filmați cu paharul la gură, în timpul serviciului

VIDEO Atmosferă de birt în Parlamentul României/Parlamentari filmați cu paharul la gură, în timpul serviciului

Mai mulți parlamentari au fost suprinși marți, 17 mai, în timp ce beau vin în timpul serviciului, la Senat, la ora 10:00.

Parlamentarii s-au adunat în sala de ședințe a Comisiei de Agricultură pentru a-l sărbători pe senatorul PSD Ion Rotaru, care a împlinit 69 de ani, potrivit PRO TV.

Cum au încercat parlamentarii să ”rezolve” situația

”Nu era programat, dar ... numai puțin, numai un pic. Vă rugăm. Este ziua domnului senator”, le-a spus unul dintre parlamentari jurnaliștilor.

Liberalul George Scarlat a vrut să-i ”cinstească” pe aceștia cu ”o cupă de șampanie”.

”Am dori din suflet, dacă câteva minute, vă cinstim pe dumneavoastră și cu o cupă de șampanie, pentru că-l sărbătorim pe domnu, și în cinci minute dăm drumul la ședință și putem să filmăm”, a spus senatorul PNL.

Întrebat dacă asta înseamnă că le recomandă jurnaliștilor să nu filmeze, Scarlat a răspuns: ”Acum, în secunda asta, doar ce l-am aniversat pe domnu președinte.”

După ce au văzut că jurnaliștii au lăsat jos camera de filmare, parlamentarii i-au urat ”La mulți ani” senatorului PSD și nu au mai ciocnit paharele de vin, care erau deja aproape goale.

”Este o adevărată surpriză ce s-a întâmplat acum, mă simt onorat, e un moment pe care o să mi-l amintesc cu drag. E un pic mai delicat ce s-a întâmplat acum, dar cred că și colegii de la presă vor înțelege că doar ciocnim un pahar și atât și ne ținem ședința”, a încercat să explice senatorul Ion Rotaru.

”Suntem oameni, domnu președinte, în afară de a fi ... sau în primul rând oameni, înainte de a fi demnitari”, i-a răspuns liberalul George Scarlat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer