VIDEO Aveau și ei o profesoară blondă. Și i-au tăiat picioarele de la scaun...

VIDEO Aveau și ei o profesoară blondă. Și i-au tăiat picioarele de la scaun...

Conducerea unui liceu din Buzău a demarat o anchetă internă când pe o reţea de socializare au apărut imagini cu o farsă a elevilor căreia o profesoară i-a picat victimă. Femeia a căzut când încerca să se aşeze pe scaunul de la catedră, relatează Adevărul.

Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” din Buzău.
În imaginile postate pe TikTok se vede cum dascălul cade pe spate, în timp ce unul dintre elevi se află în apropiere.
Iniţial, victima incidentului, profesoară de biologie, a crezut că a fost doar un scaun şubred care a cedat. După apariţia imaginilor pe internet, conducerea unităţii de învăţământ s-a autosesizat.
Directorul liceului buzoian, Mihai Ganea, crede că piciorul scaunului ar fi fost tăiat de elevi, convingerea acestuia fiind aceea că incidentul a fost unul premeditat.
Reprezentantul şcolii spune că va aplica sancţiuni care pot merge de la scăderea notei la purtare, până la exmatriculare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Foarte interesante amănunte!

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție