VIDEO Aveau și ei o profesoară blondă. Și i-au tăiat picioarele de la scaun...

VIDEO Aveau și ei o profesoară blondă. Și i-au tăiat picioarele de la scaun...

Conducerea unui liceu din Buzău a demarat o anchetă internă când pe o reţea de socializare au apărut imagini cu o farsă a elevilor căreia o profesoară i-a picat victimă. Femeia a căzut când încerca să se aşeze pe scaunul de la catedră, relatează Adevărul.

Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” din Buzău.
În imaginile postate pe TikTok se vede cum dascălul cade pe spate, în timp ce unul dintre elevi se află în apropiere.
Iniţial, victima incidentului, profesoară de biologie, a crezut că a fost doar un scaun şubred care a cedat. După apariţia imaginilor pe internet, conducerea unităţii de învăţământ s-a autosesizat.
Directorul liceului buzoian, Mihai Ganea, crede că piciorul scaunului ar fi fost tăiat de elevi, convingerea acestuia fiind aceea că incidentul a fost unul premeditat.
Reprezentantul şcolii spune că va aplica sancţiuni care pot merge de la scăderea notei la purtare, până la exmatriculare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…