VIDEO „Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

VIDEO „Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

„Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

Viorica din Clejani a aruncat cu o sticla cu lapte in reporterul Antena 3, Roxana Ciuca, in timp ce aceasta transmitea din fata casei artistei. De asemenea, echipa Antena 3 a fost udata cu un furtun pentru irigat.

Roxana Ciuca transmitea din fata casei Vioricai din Clejani despre incidentul in care a fost implicata Margherita din Clejani cand s-a trezit atacata cu o sticla de lapte. Ulterior, Ciuca a fost injurata si udata de Viorica din Clejani. „Ce aveti cu noi, doamna Viorica, de ce va comportati asa?”, i-a strigat Roxana Ciuca.

 
Antena 3 a anuntat recent ca a devenit partenera a postului american de stiri CNN.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…