VIDEO „Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

VIDEO „Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

„Băga-v-aș pula-n gură să vă bag!” Priviți! Dacă și politicienii ar face asta cu Antena 3, erau în faliment de mult! Guvernul PNL le dă însă milioane de lei!

Viorica din Clejani a aruncat cu o sticla cu lapte in reporterul Antena 3, Roxana Ciuca, in timp ce aceasta transmitea din fata casei artistei. De asemenea, echipa Antena 3 a fost udata cu un furtun pentru irigat.

Roxana Ciuca transmitea din fata casei Vioricai din Clejani despre incidentul in care a fost implicata Margherita din Clejani cand s-a trezit atacata cu o sticla de lapte. Ulterior, Ciuca a fost injurata si udata de Viorica din Clejani. „Ce aveti cu noi, doamna Viorica, de ce va comportati asa?”, i-a strigat Roxana Ciuca.

 
Antena 3 a anuntat recent ca a devenit partenera a postului american de stiri CNN.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…