VIDEO Bărbat culcat la pământ, bătut crunt de șeful Poliției din Bolintin Vale

VIDEO Bărbat culcat la pământ, bătut crunt de șeful Poliției din Bolintin Vale

Incident în Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde polițiștii au intervenit la o petrecere care avea loc în fața unei curți. Petrecăreții au fost băgați în curte și culcați la pământ. Din păcate, în timpul intervenției au avut loc și fapte neplăcute. Într-o filmare apărută pe internet se poate vedea cum unul dintre oamenii legii - chiar șeful Poliției din Bolintin Vale, potrivit martorilor - îl lovește violent și în mod repetat pe unul dintre bărbații culcați la pământ.

Poliţiştii care au participat la intervenția din Bolintin Vale, județul Giurgiu, sunt anchetați acum de către procurori, scrie  realitateadegiurgiu.net .

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendat cu o sumă totală de 13.000 de lei.

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...