O bătaie a avut loc noaptea trecută în faţa clubului After Eight din Cluj-Napoca, relatează Foaia Transilvana .

Imaginile surprinse la faţa locului arată nişte petrecăreţi care se bat şi nişte oameni de ordine care par depăşiţi de situaţie.

Poliţia Cluj: au fost audiate 9 persoane

Poliţiştii clujeni au transmis următoarele precizări: „la data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală, desfăşurată pe strada Brassai Samuel, în proximitatea unui local public. La locaţia indicată au fost identificate persoane implicate, iar din declaraţiile acestora a reieşit faptul că scandalul a fost unul spontan, mai multe persoane agresându-se fizic reciproc.”

Un echipaj de poliţie care se afla în dispozitivul de menţinere a ordinii şi liniştii publice a identificat una dintre persoanele implicate în agresiune.

„Investigaţiile efectuate au condus la identificarea şi audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, de cetăţenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale, poliţiştii demarând cercetări din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicat.

De asemenea, în baza celor constatate, poliţiştii au extins cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, urmând a se stabili identitatea tuturor persoanelor implicate şi a participaţiei acestora.