VIDEO Bătaie pe terenul de tenis! Doi jucători abia au fost despărțiți de arbitru

VIDEO Bătaie pe terenul de tenis! Doi jucători abia au fost despărțiți de arbitru

Partida din cadrul turneului Challenger de la Orleans, din Franța, dintre Corentin Moutet și Adrian Andreev s-a încheiat cu îmbrînceli între cei doi jucători. Bulgarul s-a impus la capătul a trei seturi, 2-6, 7-6, 7-6, în urma unei confruntări echilibrate în care tensiunea a fost una mare.

Corentin Moutet, un jucător mai mereu agresiv. Foto Gettyimages

La final, cei doi s-au salutat la fileu, lucru obișnuit la capătul fiecărui meci de tenis, dar imediat s-au dat piept în piept, la mijlocul terenului. Pe drumul spre scaune, nervii și-au spus cuvântul, iar jucătorii s-au împins și s-au îmbrâncit, începând bătaia. Ba chiar Andreev a părut că a încercat la un moment dat să-l lovească pe Moutet cu racheta, dar arbitrul a coborât din scaun și a aplanat conflictul înainte ca aceștia și să ajungă la unul mai grav.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...