VIDEO Boloş: Pe 4 iunie începe distribuţia pachetelor de igienă corporală, iar pe 15 iunie, a pachetelor alimentare

VIDEO Boloş: Pe 4 iunie începe distribuţia pachetelor de igienă corporală, iar pe 15 iunie, a pachetelor alimentare

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a anunţat joi că în cadrul şedinţei de guvern urmează să fie aprobată ordonanţa de urgenţă care reglementează sistemul de distribuţie a pachetelor cu produse de igienă şi alimentare destinate persoanelor aflate într-o situaţie de vulnerabilitate.

Pe 4 iunie ar urma să înceapă distribuţia pachetelor de igienă corporală, iar pe 15 iunie a pachetelor alimentare, a arătat Boloş, în debutul şedinţei de Guvern.

"Este vorba de 1.188.000 de beneficiari care aşteaptă această măsură şi venim azi cu un proiect de ordonanţă de urgenţă care reglementează sistemul de distribuţie a acestor pachete alimentare. Pe lângă aceasta, de asemenea avem trusele de igienă corporală care vor ajunge, în general, la persoanele care se află în risc de sărăcie. (...) Cu data de 4 iunie începe distribuţia pachetului de igienă corporală şi începând cu data de 15 iunie începe distribuţia pachetelor alimentare", a spus ministrul.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro