VIDEO BOMBA zilei! Ecaterina Andronescu, alături de Ponta la lansarea programului Pro România

VIDEO BOMBA zilei! Ecaterina Andronescu, alături de Ponta la lansarea programului Pro România

Trasă pe linie moartă la Congresul PSD, Ecaterina Andronescu și-a făcut, luni, apariția la un eveniment de partid, însă cel al partidului Pro România al lui Victor Ponta. Fostul premier își prezintă azi programul partidului.

UPDATE/Fostul premier a anunţat că Pro România îşi va desemna şi candidatul pentru preşedinţie. "Vreau să desemnăm un candiat la prezidenţiale. Este astăzi aici în sală şi nu sunt eu", a afirmat Ponta.

În sală se afla şi Ecaterina Andronescu. Deşi Ponta nu i-a rostit numele, anterior, într-o intervenţie la B1 TV, acesta a afirmat că Andronescu ar fi un candidat bun.

„Am venit în calitate de invitată”, a declarat Andronescu, evitând să răspundă la întrebarea dacă se va înscrie în partidul lui Ponta.

Fostul ministru al Educației, alături de Nicolae Bănicioiu care între timp i s-a alăturat lui Ponta, a acuzat că alegerile de la Congresul extraordinar al PSD din martie au fost aranjate.

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, ambii candidaţi pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, au părăsit congresul extraordinar al partidului, pentru că nu li s-a permis să-şi ţină discursurile de susţinere a candidaturilor înainte ca delegaţii să înceapă să voteze.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante