VIDEO BRRR!/Priviți ce mică este diferența între viață și moarte în Ucraina!

VIDEO BRRR!/Priviți ce mică este diferența între viață și moarte în Ucraina!

Pe rețelele de socializare au apărut imagini care ar fi surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării din orașul Nikolaev, lovită de o rachetă rusească. Din fericire, toate persoanele care se aflau la benzinărie au scăpat ca prin urechile acului din atacul rușilor.

O benzinărie din orașul Nikolaev a fost ținta unui atac al rușilorFoto: Captura video Twitter

La exact patru luni de când Rusia a invadat Ucraina, pe rețelele de socializare a apărut o altă filmare în care se vede cum civilii sunt atacați în timp ce încearcă să supraviețuiască în orașele luate cu asalt de invadatorii ruși.

Camerele de supraveghere de la o benzinărie au surprins momentul în care un angajat și clienții care alimentau au fost la un pas să fie omorâți în momentul în care un obuz a lovit magazinul de aprovizionare.

În momentul atacului, angajatul benzinăriei s-a lăsat la pământ și a căutat adăpost, clientul care se pregătea să plătească a fost lovit de o ploaie de cioburi, în timp ce un bărbat care se afla lângă mașina de afară s-a speriat și s-a ascuns, când o bucată mare de metal a zburat spre el și s-a oprit în vehiculul staționat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu