VIDEO Călăi!/Momentul dramatic când soldații ruși împușcă în spate doi civili neînarmați

VIDEO Călăi!/Momentul dramatic când soldații ruși împușcă în spate doi civili neînarmați

Imagini video șocante cu soldați ruși împușcând în spate doi civili ruși neînarmați au fost obținute de jurnaliștii de la CNN , aceștia notând că procurorii ucraineni anchetează omorurile drept crimă de război.

Soldatii rusi surprinsi in timp ce au ucis doi civili neinarmatiFoto: Captura video - CNN

Jurnaliștii de la CNN notează că ambii civili au murit după ce au fost împușcați în spate cu sânge rece, o crimă care contravine regulilor războiului ce interzic țintirea civililor.

CNN a identificat cele două victime, fiind vorba de proprietarul unei reprezentanțe auto care a fost jefuită de soldații ruși și de un bărbat în vârstă de 68 de ani care lucra ca paznic la firma acestuia.

Familia primului bărbat ucis a cerut ca acesta să nu fie numit în timp ce al doilea se numea Leonid Oleksiovici Pliats. Iulia, fiica lui Pliats, le-a spus celor de la CNN că nu are tăria de a se uita la înregistrarea video dar că o ține pentru a le o arăta într-o zi copiilor ei ca aceștia să vadă cât de brutali au fost soldații ruși invadatori.

„Sunt călăi”, le-a spus ea celor de la CNN. „Este îngrozitor fiindcă tatăl meu era civil, avea 68 de ani, un bărbat pașnic neînarmat”, a subliniat aceasta.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de luat vederi pe 16 martie în apropierea Kievului în perioada în care forțele rusești încă încercau să avanseze în direcția capitalei ucrainene. Ministerul Apărării de la Moscova anunța două săptămâni mai târziu „reducerea drastică” a operațiunilor sale în regiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?