VIDEO Candidatura lui Darth Vader la alegerile prezidenţiale din Ucraina a fost respinsă

VIDEO Candidatura lui Darth Vader la alegerile prezidenţiale din Ucraina a fost respinsă

Comisia Electorală Centrală din Ucraina a decis să invalideze candidatura personajului Darth Vader, deoarece mai multe părţi din document sunt „discutabile”, anunţă sursa citată.

Potrivit autorităţilor ucrainene, personajul este întruchipat de un electrician, pe numele său Viktor Shevchenko, care a dorit să-şi schimbe numele în Darth Vader cu o lună în urmă.

Unul dintre membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) din Ucraina a declarat că acceptarea unei asemenea candidaturi nu ar face nimic altceva decât să discrediteze viitoarele alegeri. „Poate părea doar o glumă inocentă, dar pentru această candidatura cineva a plătit peste 220.000 de dolari”, a spus Ihor Zhydenko, membru CEC referindu-se la depozitul necesar pentru a depune aplicaţia de candidatură.

Oficialul din comisie a mai adăugat că Darth Vader ar putea candida la preşedinţie în Rusia, mai ales că acolo a avut parte de o acoperire mediatică extinsă. „Plus că au deja omuleţii verzi”, a completat acesta făcând referire la trupele ruse din regiunea Crimeea. „Un astfel de comandant-şef ar fi adecvat”, a mai spus Ihor Zhydenko.

Pentru alegerile prezidenţiale programate pe 25 mai s-au înscris nu mai puţin de douăzeci şi trei de candidaţi, printre care şi „Prinţesa Gazului”, Iulia Timoşenko, precum şi „Regele Ciocolatei”, Petro Poroşenko.


Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!