VIDEO Care este arma secretă a Ucrainei contra Rusiei

VIDEO Care este arma secretă a Ucrainei contra Rusiei

Armata lui Putin a avut pierderi masive în războiul din Ucraina declanșat pe 24 februarie 2022: 25.500 de militari, 1.130 de tancuri, dar și mai mulți generali, cât și nava amiral Moscova.

Aceste rezultate neașteptate ale Kievului au avut în spate o armă secretă, care s-a dovedit mai letală decât cele ale NATO: informațiile primite de la Serviciile Secrete ale Statelor Unite, aspect ce l-a suprins și pe liderul de la Kremlin.

Presa americană dezvăluie faptul că SUA și-au pus comunitatea de Informații să lucreze pentru Ucraina, în războiul contra Rusiei, potrivit 19fortyfive .

Prima poveste despre rolul profund al Serviciilor de Informații ale Statelor Unite în efortul de război al Ucrainei, este legată de faptul că acestea au furnizat o parte importantă din datele care au permis forțelor armate ale Kiev-ului să țintească și să distrugă posturile de comandă, ucigând un număr fără precedent de generali ruși, 12 potrivit ultimelor date anunțate de The Moscow Times.

A doua poveste vorbește despre implicarea Statelor Unite în scufundarea navei amiral Moscova a Flotei Rusiei din Marea Neagră. Serviciile de Informații americane ar fi furnizat oficialilor ucraineni locația navei înainte ca aceasta să fie lovită de o rachetă a Kiev-ului.

În ultimele decenii, Statele Unite au construit o gamă enormă de sisteme concepute să adune informații secrete din regiuni complicate și să le transforme în date de mare valoare, în desfășurarea unui conflict militar, precum războiul din Ucraina.

Sistemul colectează informații provenite de la sateliți de spionaj, semnale interceptate, spectrul electromagnetic, spațiul cibernetic, drone și alte aeronave, atunci când acestea sunt disponibile.

Acest sistem reprezintă jumătate din ceea ce a devenit cunoscut sub numele de complexul de recunoaștere a loviturii, care permite unui trăgător să acționeze în timp real asupra țintelor inamice.

Sistemul american de supraveghere este superior celui rusesc, iar administrația Biden l-a pus să funcționeze pentru a-i ajuta pe ucraineni să anihileze trupele Moscovei. Există, fără îndoială, o sinergie între sistemul de supraveghere și armele pe care Statele Unite și alți aliați din NATO, le-au transferat în Ucraina.

În curând, piesele de artilerie cu rază lungă de acțiune livrate de SUA către Ucraina vor putea lovi ținte militare critice aflate la mulți kilometri în spatele frontului. Asistența americană poate deveni și mai letală pe măsură ce trece timpul, datorită faptului că vremea se îmbunătățește în regiune, iar sateliții americani vor ”vedea” mai bine, putând oferi și mai multe informații în timp real despre mișcările trupelor rusești.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia