VIDEO „Cascadorii râsului” s-a mutat la ucraineni?

VIDEO „Cascadorii râsului” s-a mutat la ucraineni?

„Cascadorii râsului” s-a mutat la ucraineni? Nu doar soldații ruși au fost filmați de-a lungul războiului făcând greșeli sau lucruri periculoase. Pe ruși i-am mai văzut cum își scot colegii din uz cu propriile arme sau cum își uită militarii în urmă după ce cad de pe tancuri, dar și ucrainenii au fost surprinși cum trag de aproape cu NLAW care ratează la muchie un zid.

Soldat ucrainean care trage cu un SPG-9 dintr-o casaFoto: Captura video Twitter

Acum, un alt clip video apărut pe rețelele sociale arată cum un grup de soldați ucraineni trag cu un tun fără recul SPG-9 (în română aruncător de grenadă AG-9) din interiorul unei încăperi.

Un astfel de tun fără recul de calibru 73mm, montat pe un trepied, are un suflu extrem de puternic în spatele său în momentul tragerii, astfel încât acesta e mereu folosit în spații deschise altfel putând provoca distrugeri și daune.

De asta cred că s-au convins și militarii ucraineni din clipul de mai jos:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…