VIDEO Cât de puternic este un partid care se prăbușește. Recorder, reportaj de excepție despre mitingul PSD de la Craiova.

VIDEO Cât de puternic este un partid care se prăbușește. Recorder, reportaj de excepție despre mitingul PSD de la Craiova.

Cu un lider speriat de pușcărie, cu sondaje care arată numai săgeți în jos, pedepsit public de familia sa politică europeană, măcinat de scandaluri interne și de sciziuni, Partidul Social Democrat vrea să demonstreze că este, încă, un partid mare, scrie  Recorder.ro , care publică un nou reportaj de excepție despre mitingul PSD de la Craiova.

Și este, într-adevăr, un partid mare. La Craiova a adunat 40.000 de membri și simpatizanți, de la oameni cu deficiențe de auz aduși să asculte discursuri, până la asistați șantajați cu „socialul” și mânați de la spate de primari, funcționari din instituțiile de stat deciși să-și păstreze locul de muncă, pensionari sperând la noi indexări și tineri veniți să facă bășcălie.

Cât de liberi și de conștienți de faptele lor sunt acești oameni puteți vedea în materialul video de mai jos. Vrând să arate cât este de puternic, Partidul Social Democrat a arătat, vineri, lumii întregi cât este de obosit și de vulnerabil. Cu demonstrații de forță făcute pe spatele unor oameni slabi și cu discursuri scrise parcă de scenariști de la Bollywood.

Când aduni oamenii de la marginea societății, nu te mai încurci cu ideologii sau programe. E mai simplu: transformi politica într-o telenovelă. Cu dușmanii din Occident care vor să ne asuprească, cu povești de dragoste și cu oameni răi care vor să se pună în calea iubirii. Pe scena de la Craiova, președintele celui mai mare partid din România și-a anunțat nunta și și-a tocmit nașii în fața electoratului fericit. A anunțat că se va căsători cu Irina. Dacă va vrea Dumnezeu să scape de pușcărie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante