VIDEO „Ce greu e de țintit cu chestia asta”/„F***k you, pus*ies!”/Filmare dură cu soldații străini în timp ce luptă în Ucraina

VIDEO „Ce greu e de țintit cu chestia asta”/„F***k you, pus*ies!”/Filmare dură cu soldații străini în timp ce luptă în Ucraina

Imagini dramatice apar din luptele din estul Ucrainei, acolo unde și soldații străini care luptă cot la cot cu ucrainenii, sunt prinși în schimburi dure de focuri.

Luptele soldatilor straini in UcrainaFoto: Captura video

În niște cadre video filmate de pe o cameră de corp de pe un militar american, se vede cum grupa de soldați e prinsă într-un schimb de focuri undeva la marginea unei liziere.

Pe imagini se vede cum soldatul care filmează e pregătit cu ceea ce pare a fi un lansator RPG-18 de rachete anti-blindate. La scurt timp, din dreapta sa un alt militar lansează o rachetă anti-tanc NLAW care se vede cum se duce către o țintă și la câteva secunde se aude o explozie.

„NLAW away!” (trad. „NLAW e pe drum”) strigă militarul de pe care se filmează. Apoi schimbă poziția și se pregătește să folosească și el lansatorul RPG-18.

Se aude apoi alt militar care confirmă că prima rachetă a lovit ținta și îi cere „cameramanului” să lanseze și el, probabil pentru a fi sigur că unitatea blindată țintă a fost distrusă complet.

Militarul american se pregătește, se pune în poziție și reclamă: „Ce greu e de țintit prin chestia asta”. Apoi, după câteva secunde după care se chinuie cu lansatorul, exclamă: „Chestia asta nu vrea dracului să...”. Apoi reușește să lanseze proiectilul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?