VIDEO Ce se întâmplă?/Jaf aproape tras la indigo cu cel de la Sibiu în Dolj, cu 4 zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

VIDEO Ce se întâmplă?/Jaf aproape tras la indigo cu cel de la Sibiu în Dolj, cu 4 zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

Cu patru zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, în noaptea de 1/2 noiembrie, în jurul orei 2,20, la Dolj a avut loc un jaf aproape tras la indigo cu cel de la Sibiu.

S-a întâmplat în comuna doljeană Sadova. Trei bărbați cu fețele acoperite au intrat în casa unui om de afaceri din localitate. Unul dintre ei se pare să fi avut un rucsac. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ar fi ajuns inclusiv pe masa anchetatorilor de la Sibiu.

Patronul din Sadova are casa în aceeași curte cu cea a părinților, iar la stradă are un magazin. Probabil, autorii jafului primiseră pontul că omul nu era acasă, potrivit unui material exclusiv al publicației adevărul.ro .

Au intrat cu ușurință în toate cele trei imobile. În casa părintească erau tatăl și sora patronului. Din fericire, aceștia nu s-au trezit și nu au dat ochii cu hoții.

Ca și la Sibiu, primul lucru pe care l-au făcut a fost să întrerupă curentul. Cu ajutorul lanternelor au cotrobăit prin cele două case. Au furat bunuri în valoare totală de 6.000 de lei: bani, bijuterii, tablete și patru ceasuri.

Ultima dată au mers în magazin. Aici au fost surprinși de camerele de supraveghere, dar nu le-a păsat că sunt filmați. Aveau fețele acoperite și erau convinși că nu pot fi identificați.

Deși opriseră curentul, în timp ce căutau în magazin încasările, s-a declanșat alarma. Cei trei bărbați mascați au fugit imediat.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat