VIDEO Cel mai mare mister din viața lui Putin

VIDEO Cel mai mare mister din viața lui Putin

În contextul escaladării conflictului de la granița Ucrainei, revin în actualitate și detaliile legate de viața personală misterioasă a președintelui rus Vladimir Putin.

În vârstă de 69 de ani, Vladimir Putin este divorțat de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete adulte, separare care a devenit oficială în 2014.

Divorțul lui Vladimir Putin este pus însă și pe seama relației extraconjugale pe care politicianul a avut-o cu Alina Kabaeva (38 de ani), o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

Frumoasa Alina a intrat in atenția lui Putin încă din 2008, ulterior tânăra primind și un mandat de politician în Duma de Stat a Rusiei.

"Putin este obsedat de viața sa privată", au confirmat surse din Rusia pentru presa internațională, care a remarcat dispariția subită a Alinei Kabaeva din spațiul public începând cu aprilie 2019, exact dupa ce ar fi născut o pereche de gemeni al căror tată ar fi chiar președintele Rusiei. De altfel, se spune că Alina Kabaeva ar mai avea un copil cu Putin, o fetiță născută în 2015.

După aproape doi ani și jumătate de la ”dispariția” sa, Alina Kabaeva a reapărut în vara anului 2021, atunci când a început să-și alimenteze contul de Instagram și a avut o intervenție televizată la televiziunea de stat de la Moscova, comentând cele întâmplate la Olimpiada de la Tokyo în disciplina sa favorită, gimnastica ritmică.

Cu această ocazie, Alina s-a afișat cu o verighetă la deget, sporind astfel misterul legat de statutul relației sale cu Vladimir Putin.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...