VIDEO Ceremonie interlopă la Milano, cu Estronom Duduianu plătind taxa de intrare în Italia pentru Tzancă Uraganu?

VIDEO Ceremonie interlopă la Milano, cu Estronom Duduianu plătind taxa de intrare în Italia pentru Tzancă Uraganu?

Tzancă Uraganu a fost amendat de unul dintre membrii clanului Duduianu, cunoscut ca lider al lumii interlope românești din Milano, cu o sumă uriașă. În schimbul banilor, Tzancă ar putea să cânte din nou în Italia, unde primise „interzis” chiar de la rudele sale. Banii au fost achitați de Estronom Duduianu, care s-a recomandat drept reprezentatul artistului, în cadrul unei adevărate ceremonii, care a fost transmisă live, pe un site de socializare. Tzancă a anunțat, însă, că el nu a plătit nicio amendă și nici nu are de gând să facă acest lucru, relatează Spynews.ro .

  • Tzancă a fost amendat în cadrul unei ceremonii transmise în direct, pe internet
  • Artistul a fost reprezentat de liderul interlop Estronom Duduianu, care a plătit amenda, în locul său
  • Tzancă susține că nu știa nimic despre stabor și crede că totul este „o glumă”


Cristian Loriță, zis Birică (foto sus), este unul dintre cei mai temuți interlopi români din Milano. Autoproclamat „Stăpânul din Lombardia” sau „Ministrul Justiției”, Birică se află în conflict cu Tzancă de multă vreme, după ce manelistul ar fi lipsit de la câteva evenimente, pentru care îl rugase ruda sa din Italia. Ca urmare, Birică s-ar fi simțit jignit, mai ales că, spune el, l-ar fi „crescut” pe Tzancă (foto jos) și l-ar fi protejat, iar acesta din urmă nu l-ar fi tratat cu respect.
Ca urmare, Birică i-ar fi interzis manelistului să mai cânte în Italia, motiv pentru care, spune el, artistul ar fi pierdut mai multe evenimente și implicit sume mari de bani. Pe acest fond, Birică a intrat în live, joi seară, pe un site de socializare, înspțit de mai multe persoane între și Estronom Duduianu, vărul lui Anaser, cel care ar fi moștenit șefia clanului de la tatăl lui, Cristofor.

Estronom a plătit amenda lui Tzancă

Estronom s-a recomandat drept reprezentantul lui Tzancă și a anunțat că s-a luat decizia că trebuie să fie pace și s-a stabilit, în acest sens „o amendă frumoasă”, pe care lăutarul s-o plătească pentru ca „frăția” să se lege din nou. Mai mult, Estronom a scos 70.000 de euro, care au fost numărați în fața camerei și a anunțat că pune el pentru Tzancă, în calitate de reprezentant al acestuia la discuție. După ce s-au plătit banii, Birică a anunțat, mulțumit, că toate interdicțiile lui Tzancă au fost ridicate și oricine dorește să-l angajeze o poate face liniștit. După ce pacea a fost anunțată, vestea a fost primită cu urale și aplauze de către persoanele care erau de față.

La rândul său, Tzancă a anunțat, însă, că nu știe nimic despre „amenda frumoasă” plătită în locul său de Estronom (foto sus) și este sigur că e vorba despre o glumă. „Este o glumă. Am râs la ea. Nu s-a născut omul care să-mi impună așa ceva”, a tunat Tzancă, într-o filmare postată pe internet. Surse din anturajul artistului au afirmat că acesta este convins că amenda este o cacealma pentru a-l determina să-i dea înapoi lui Estronom cei 70.000 de euro, bani care, în realitate, nu s-au achitat niciodată. În plus, spun sursele citate, Tzancă ar sta liniștit după ce ar fi obținut protecție din partea foștilor locotenenți ai lui Nuțu Cămătaru, Marian Sîrbu, zis Box și fostul luptător Florin Șpac.

C


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”