VIDEO Cine sunt interlopii din clanul Zoicărenilor care ar fi dat drogurile mortale la SAGA Festival

VIDEO Cine sunt interlopii din clanul Zoicărenilor care ar fi dat drogurile mortale la SAGA Festival

Clanul Zoicărenilor este localizat în Sectorul 2 al Capitalei, și este cunoscut pentru infracțiunile comise încă de pe vremea Miliției. 15 membri ai clanului au fost vizați după ce doi tineri au murit din cauza supradozelor de droguri la Festivalul Saga din București.

Clanul Zoicărenilor este cunoscut pentru traficul de droguri, de heroină, în special, iar membrii săi locuiesc, în cea mai mare parte în sectorul 2 al Capitalei, în zona Duzilor, Cireșului, Mătăsari, Teleajenului, Basarabiei și Iancului.

Originea acestui clan este însă din satul Piteasca, de lângă București, acolo de unde i-ar fi alungat în urmă cu mulți ani pe membrii clanului Caran.

Liderii clanului sunt Gigel și Marian Zoicăreanu.

Acum doi ani, Zoicărenii au fost anchetați de DIICOT, tot pentru trafic de droguri de mare risc pe care le plasau în București. Acțiunea autorităților a vizat clanurile Zoicăreni, Toboșari și Cocalari. Atunci au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.

Interlopiii din clanul Zoicărenilor au fost vizați de perchezițiile DIICOT după ce doi tineri au murit în urma unor supradoze de droguri luate în timpul SAGA Festival din București.

Jandarmeria Română a anunțat că, în perioada celor trei zile de SAGA festival, au fost constatate 129 de infracțiuni, dintre care 119 legate de consumul și traficul de droguri.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro