VIDEO Cine sunt interlopii Los Angeles, zis Hanubis, Mc Donald's, zis Marvel și Bălan Barcelona și de ce sunt arestați

VIDEO Cine sunt interlopii Los Angeles, zis Hanubis, Mc Donald's, zis Marvel și Bălan Barcelona și de ce sunt arestați

Nu este o glumă, sunt numele lor reale. Traficanții de droguri Bălan Los Angeles, zis Hanubis, Bălan Mc Donald's, zis Marvel și Bălan Barcelona se vor liberi, însă magistrații le-au refuzat solicitările.

Inculpații Bălan Los Angeles,zis Hanubis sau Ewing, Bălan Mc Donald's, zis Marvel, Marvin sau Malvert, Bălan Barcelona, Bălan Marceone, Ionuț Hoțoi, Mădălina Hoțoi, Margareta Zarafan și alți câțiva membri ai unei rețeșe de traficanți de droguri și etnobotanice sunt în arest de anul trecut din martie.

Ei au solicitat eliberarea, însă Curtea de Apel Iași le-a respins solicitarea ca fiind neîntemeiată, conform Newsweek România.

Cine sunt Bălan Los Angeles, Mc Donald's, Barcelona și Marcelone

Aceştia făceau parte dintr-o reţea de hoţi, dealeri de etnobotanice, iar în afară de vecini de la care furau până şi hainele de pe sârmele de rufe, aceştia vindeau joint-uri elevilor de liceu.

În martie 2021, Poliţiştii de la Antidrog Iaşi şi procurorii DIICOT Iaşi au efectuat 13 percheziţii în Dalas, stradela Sărărie, Baş Ceauş, în spatele Primăriei Iaşi, dar şi alte locaţii. Procurorii au reținut 17 dealeri.

Polițiștii au găsit etnobotanice și în pamperșii copiilor

Atunci, poliţiştii i-au încătuşat pe MC Donald’s Bălan, Losangeles Bălan, Barcelona Bălan şi Marcelone Bălan. Aceştia erau cunoscuţi în zonă ca fiind un grup de hoţi, dar şi ca principali furnizor de produse etnobotanice pentru mulţi elevi din Iaşi.

Omenii legii au găsit produse etnobotanice ascunse chiar şi în pamperşii copiilor și lenjeria intimă a femeilor, conform Ziarul de Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

2 LIVE Cătălin Cîrstoiu a ajuns la ședința coaliției

3 Ajutorul american pentru Ucraina vine prea târziu? / Rușii se apropie de încercuirea orașului Chasiv Iar

4 VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

5 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024