VIDEO Citiți și voi ce-a făcut o americancă acum câteva zile la Moscova...

VIDEO Citiți și voi ce-a făcut o americancă acum câteva zile la Moscova...

O americancă a fost reţinută şi amendată de un tribunal rus pentru că a plimbat în Piaţa Roşie din Moscova un viţel pe care a declarat că l-a cumpărat de la o piaţă locală pentru a-l salva de la sacrificare, relatează The Guardian.

Alicia Day, în vârstă de 34 de ani, a fost amendată cu 20.000 de ruble pentru că a împiedicat circulaţia pietonilor în cadrul unui protest neautorizat. Ea a fost condamnată miercuri, 1 februarie, şi la 13 zile de ”arest administrativ” pentru o acuzaţie separată de nerespectare a ordinelor poliţiei, a relatat presa rusă de stat, citează ziare.com .

”Am cumpărat viţelul pentru a nu fi mâncat. Am decis să îl duc într-un loc atât de frumos şi să îi arăt ţara”, a declarat acuzata, potrivit agenţiei TASS, care însoţeşte ştirea şi de un filmuleţ cu Alicia Day în sala de judecată.

Jurnalistul Kevin Rothrock de la site-ul independent Meduza spune că americanca a venit aparent cu o viză turistică în Rusia, la 21 ianuarie, după ce fusese şi în Polonia, unde a plimbat o oaie pe străzile din Varşovia. Ea ar fi militantă pentru drepturile animalelor şi a fost şi la Londra, unde a salvat un porc, pe care îl ţine în apartamentul ei.

În Piaţa Roşie, ea ar fi plimbat viţelul scandând: ”Animalele nu sunt mâncare!”. Day spune că avea de gând să ducă animalul - pe care l-a botezat ”Doctor” - şi la Kirov, pentru a-i arăta zona rurală a Rusiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“