VIDEO Controverse după ce Smiley i-a dat Ginei Pistol cu palma peste fund/Reacțiile fanilor în social media

VIDEO Controverse după ce Smiley i-a dat Ginei Pistol cu palma peste fund/Reacțiile fanilor în social media

Smiley (Andrei Maria) a publicat, marți, pe Facebook, un clip de 17 secunde în care și-a plesnit soția pe fund apoi a ”primit” aprobarea masculină de la mai mulți actori celebri. Clipul a fost însoțit de mesajul ”cheia unei relații fericite” și trei râsete, iar Gina Pistol a fost etichetată în postare. În video, Gina Pistol intră în joc, dar nu răspunde cu o privire languroasă sau un zâmbet, ci cu un ”Au!” și un gest cu palma care imită durerea, scrie g4media.ro .

Gestul artistului s-a viralizat rapid și, în 24 de ore, a strâns pe Facebook, unde are 3,4 milioane de urmăritori, peste 45.000 de reacții, peste 1300 de comentarii, aproape 1000 de distribuiri și 1,4 milioane de vizualizări. Gluma a stârnit însă controverse, fiind criticată de o parte a publicului și lăudată de alții.

Pe Instagram, unde Smiley are 2,2 milioane de urmăritori, postarea a strâns într-o singură zi 30.000 de reacții și aproape 600 de comentarii. Pe Tik Tok, unde are 1,2 milioane de urmăritori, clipul a strâns în prima zi 790.000 de vizualizări, peste 63.000 de reacții și aproape 900 de comentarii.

Întrebarea din centrul controversei din comentariile de pe rețelele de socializare este ce mesaj transmite artistul când își plesnește soția pe fund, în bucătărie, în timp ce aceasta verifică mâncarea din cuptor, apoi ”primește” aprobare masculină? Este un gest sexy sau este o glumă care face aluzii la superioritatea masculinității/masculinitatea toxică?

Unii comentatori au fost de părere că indiferent de mesajul pe care artistul a vrut să-l transmită ”gestul e gest”, iar un alt utilizator a atacat-o pe Gina Pistol pentru că ar fi avut prea multe relații. În alte comentarii i se lua apărarea Ginei Pistol, iar în altele palma era justificată pentru că e ”tânără și frumoasă” și încă ”prezintă interes” pentru soțul ei.

Alte femei justificau palmele încasate ocazional peste fund de la soții lor ca fiind gesturi care confirmă familiaritatea, intimitatea și apropierea din cuplu, iar în alte comentarii femeile susțineau că astfel de gesturi pot fi făcute între soți, dar doar ”în privat, nu în public”.

În alte comentarii artistul este întrebat ”câți bani a luat” pentru a publica un videoclip cu un gest ”care nu-l reprezintă”, iar alți utilizatori spun că gestul este ”din cretacic”. Alți fani se arată dezamăgiți pentru că ”până și Smiley” a început să ”facă de-astea”, iar alți utilizatori s-au declarat, dimpotrivă, noi urmăritori ai artistului ”datorită” gestului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro