VIDEO Coruptul Dragnea, „VEDETĂ” la o mare televiziune americană! L-au făcut muci!

VIDEO Coruptul Dragnea, „VEDETĂ” la o mare televiziune americană! L-au făcut muci!

Coruptul Dragnea, „vedetă” la o mare televiziune americană! L-au făcut muci!Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite, Rachel Maddow de la postul MSNBC, i-a dedicat lui Liviu Dragnea si acțiunilor în favoarea corupției ale Guvernului PSD-ALDE un discurs presarat plin de sarcasm și uimire. Maddow este uimita de ce au fost in stare sa faca liderii politici aflati la putere in Romania, relatează  Aktual24 .

„In februarie, in acest an, uitati-va cati oameni au iesit in strada! Este absolut incredibil ce s-a intamplat. Liderul partidului de guvernamant din Romania are cateva probleme care il impiedica sa-si implineasca dorinta de a ajunge prim-ministru. Una, este o condamnare pentru acuzatii de coruptie. A doua, sunt noi acuzatii de coruptie. Cu astea se confrunta liderul partidului de guvernamant din aceasta tara. Deci, in februarie, guvernul a decis sa rezolve aceste probleme, intr-un mod foarte „creativ”. A decis sa legalizeze coruptia! Chiar au decis la legalizeze coruptia! 

Si ar fi putut sa scape cu asta daca nu erau copiii astia nebuni. In februarie, in capitala Romaniei, este frig. Dar uitati-va la strazi, sute de mii de oameni au iesit: hei, guvernule, raspunul este „nu”, nu o sa faci asta! Nu o sa legalizezi coruptia pentru interesele tale. Oamenii au stat doua saptamani in strada si guvernul a cedat. Dar seful partidului de guvernamant, inca este seful acestui partid, tot are acele probleme, este condamnat si este acuzat de coruptie. Guvernul a invatat ceva din ce s-a intamplat in februarie. OK, nu mai legalizam mita si coruptia, in loc de asta ii gratiem pe toti cei condamnati pentru coruptie. S-au gandit ca poate romanii s-au calmat dupa protestele uriase din februarie, poate ca nu mai sunt atenti. S-a dovedit ca au calculat gresit. Iata-i, romanii sunt din nou in strada”, a relatat Rachel Maddow, ba razand sarcastic, ba aratându-se socata, despre ce se intampla in Romania.

Iata imaginile, de la min. 03.00:

Potrivit AdWeek, audienta emisiunii lui Rachel Maddow este deseori peste cea a CNN, cel mai important post de stiri din SUA.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...