VIDEO Criminalul violator și-a recunoscut faptele

VIDEO Criminalul violator și-a recunoscut faptele

Bărbatul reținut în cazul crimei de la Corbu, județul Constanța, a fost audiat de procurorul de caz, vineri seară, iar surse judiciare au declarat pentru Libertatea că individul și-a recunoscut faptele. „În urma perchezițiilor a fost găsită o macetă și alte obiecte care au legătură cu cazul”, au mai explicat sursele ziarului.

Presupusul criminal se numește Denis Mustafa și are 29 de ani. Conform replicaonline.ro , procurorii il aveau pe Denis Mustafa, din Corbu, în cercul de suspecți, prin urmare l-au urmărit. În încăierarea cu familia din Corbu, s-a tăiat la picior și a pierdut sânge, așa că s-a dus la Centrul de Permanentă de la Năvodari ca să primească îngrijiri. Acolo a prins de oamenii legii. Se pare că era drogat, acesta fiind și motivul pentru care a intrat în casa victimelor: să fure bani pentru a-și cumpăra droguri.

Reamintim că vineri dimineață a fost măcel în localitatea Corbu, din județul Constanța! Scene de groază au avut loc într-o casă. O fată de 20 ani, din Corbu, reclamă faptul că o persoană cu cagulă ar fi intrat în casă, în jurul orelor 4:00 dimineața, și ar fi violat-o.

Aceeași persoană l-ar fi înjunghiat pe tatăl minorei care ar fi decedat.

Bărbatul a fost aproape decapitat

Potrivit unor cunoscuți ai familiei, ceea ce s-a întâmplat în casă pare desprins din filmele de groază. Se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, persoana omorâtă fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să îi zboare capul.

Vineri seară, însoțit de mascați, a fost dus la locul crimei pentru reconstituire.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...