VIDEO C.Ștefănescu a spus în direct că Proasta de la Videle n-are voie să-l dea afară din guvern pe Vâlcov!

VIDEO C.Ștefănescu a spus în direct că Proasta de la Videle n-are voie să-l dea afară din guvern pe Vâlcov!

C.Ștefănescu a spus în direct că Proasta de la Videle n-are voie să-l dea afară din guvern pe Vâlcov! Întrebat la Digi24  dacă această condamnare pune sub semnul întrebării poziția lui Darius Vâlcov în Guvernul Dăncilă, secretarul general adjunct al PSD a răspuns: „Darius Vâlcov pentru noi este un om de valoare. Dacă dânsul își dă singur demisia din funcția de consilier la Cabinetul primului ministru, deși, după părerea mea, nu ar trebui să o facă, este decizia lui. Nu o să i-o ceară nici partidul de guvernământ, nici coaliția de guvernare (...) Noi ținem la colegii noștri, mai ales în momentul de față, când 8 ani sunt nejustificați din toate punctele de vedere”. După cum se poate observa, Proasta de la Videle nici nu există în enumerarea lui, nu există...

Întrebat dacă verdictul primit în prima instanță de Darius Vâlcov aruncă o pată asupra Guvernului PSD-ALDE, Codrin Ștefănescu a continuat: „Nicio pată nu aruncă. Dimpotrivă. În România, cetățenii români, cei care ne-au votat, cei care ne simpatizează, cei care sunt alături de noi se înmulțesc ca număr pe zi ce trece după toate aceste aberații”.

„Sunt încă șocat și am spus-o tuturor. Sunt șocat în momentul acesta pentru că nu îmi vine să cred. Știm foarte bine și de la Darius Vâlcov și de la avocați că în speța aceasta nu se putea ajunge la o asemenea decizie sub nicio formă. În Europa, când iei 8 ani de zile, înseamnă că ai atacat o bancă cu mitraliera în mână cu grup organizat și ai făcut victime”, a declarat Codrin Ștefănescu la Digi24.

Întrebat ce consideră că a făcut Darius Vâlcov, secretarul general adjunct al PSD a răspuns: „Dar, în opinia dumneavoastră ce-a făcut? Sunteți presa”.

„Toate acuzațiile la adresa lui au fost făcute terci în instanță de către apărare. Toate prostiile cu luat șpagă în cimitir, cu ascunsul unor tablouri în pereți, toate aceste mizerii lansate de statul paralel prin comunicatorii săi în ultimul an de zile pe această speță au căzut bucată cu bucată și s-au dovedit a fi niște inepții. Deci, sunt niște inepții. Să-i dai condamnare unui om care totuși, este valoros, 8 ani de zile pentru nimic, mi se pare în mod foarte clar că este o vânătoare totală la adresa noastră, a celor din PSD, dar este o vânătoare programatică, așa, făcută după un grafic anume, un grafic foarte serios”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Liderul PSD a atacat, apoi, Înalta Curte de Casație și Justiție și pe judecătorul Ionuț Matei. „Se ocupa în toți acești ani de protocolul secret între DNA, SRI și ICCJ, el fiind în același timp omul care m-a dat afară din sala de judecată, de față cu vreo 60 de colegi de-ai dumneavoastră din presă, în dosarul Năstase (...) pe motiv că privirea noastră sfidează onorata Curte”, a arătat Ștefănescu.

Întrebat dacă această condamnare pune sub semnul întrebării poziția lui Darius Vâlcov în Guvernul Dăncilă, secretarul general adjunct al PSD a răspuns: „Darius Vâlcov pentru noi este un om de valoare. Dacă dânsul își dă singur demisia din funcția de consilier la Cabinetul primului ministru, deși, după părerea mea, nu ar trebui să o facă, este decizia lui. Nu o să i-o ceară nici partidul de guvernământ, nici coaliția de guvernare (...) Noi ținem la colegii noștri, mai ales în momentul de față, când 8 ani sunt nejustificați din toate punctele de vedere”.

Secretarul general adjunct al PSD a reluat apoi criticile la adresa ICCJ, arătând că „este horror ce se întâmplă la ICCJ, este o mizerie totală, sunt lucruri care nu se întâmplă în nicio țară europeană și trebuie să spunem STOP acestor lucruri”.

Întrebat dacă verdictul primit în prima instanță de Darius Vâlcov aruncă o pată asupra Guvernului PSD-ALDE, Codrin Ștefănescu a continuat: „Nicio pată nu aruncă. Dimpotrivă. În România, cetățenii români, cei care ne-au votat, cei care ne simpatizează, cei care sunt alături de noi se înmulțesc ca număr pe zi ce trece după toate aceste aberații”.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”