VIDEO CTP: Unde e Dragnea, fiara paloşului? Au ajuns pe fundul haznalei, l-au trimis pe Codrin Ștefănescu?

VIDEO CTP: Unde e Dragnea, fiara paloşului? Au ajuns pe fundul haznalei, l-au trimis pe Codrin Ștefănescu?

CTP: Unde e Dragnea, fiara paloşului? Au ajuns pe fundul haznalei, l-au trimis pe Codrin Ștefănescu? PSD a ales ca secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu să transmită punctul de vedere al partidului după eşecul referendumului. „Unde e Dragnea, fiara paloşului?”, a comentat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că rezultatul referendumului pentru familie este un eşec al românilor şi al României, în general, dar a subliniat că românii au ieşit în număr „gigant” la vot.

Despre ieşirea publică a lui Codrin Ştefănescu, jurnalistul a comentat: „Există un singur fapt semnificativ, a ajuns la fundul haznalei PSD, au scos de la fundul grămezii, au luat zaţul şi l-au trimis, că nu s-a mai angajat nimeni.

Unde e Dragnea, fiara paloşului, să ne spună unde e Carmen Dan, unde e Olguţa? Unde sunt acum să ne explice?

L-au lăsat pe cine? Pe Codrin Ştefănescu. Asta spune tot, nu mai are nicio importanţă ce scoate pe orificiul fonator acest om”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...