VIDEO Cum au furat interlopii Ciaclan și Rogojină un seif cu 300.000 de euro de la un arbitru de câini

VIDEO Cum au furat interlopii Ciaclan și Rogojină un seif cu 300.000 de euro de la un arbitru de câini

Treihoți recidiviști au furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din București după ce au observat timp de mai multe zile care este programul celor care locuiau acolo.

Corvin Coriolan Ciaclan, zis Chioru, Manciu Marian, zis Rogojină, și Gheorghe Marian au mers la pont și au reușit să fure un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din București unde locuiește un arbitru internațional de câini.

Pe data de 18 iunie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o persoană cu privire la faptul că dintr-o locuinţă din Sectorul 1 a fost sustras un seif ce conţinea aproximativ 300.000 de euro.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de cei trei hoți recidiviști.

O lună mai tîrziu, la 26 iulie, în urma efectuării a 10 percheziţii domiciliare în București și Ialomița, hoții au fost reținuți și au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi două autoturisme.

Corvin Coriolan Ciaclan, zis Chioru, Manciu Marian, zis Rogojină, și Gheorghe Marian au fost arestați preventiv pentru 30 de zile prin decizia Judecătoriei Sectorului 1 din București.

„Ocean’s eleven- varianta românească
Mai și glumim, dar credem că, astăzi dimineață, cei care au fost treziți din somn nu au râs – 10 percheziții domiciliare, într-un dosar de furt calificat.

Trei bărbați sunt bănuiți că ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.
– Bărbații reținuți? – ✅check
– Mare parte din prejudiciu, recuperat? – ✅check
P.S.: Doar scenariile de film au un final fericit…pentru răufăcători”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Poliției Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”