VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!”/Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii așteptau pe hol să fie consultați

VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!”/Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii așteptau pe hol să fie consultați

O doctoriță de la Spitalul de Urgenţă „Dimitrie Castroian” din Huşi a fost filmată jucându-se pe telefon în timp ce era de gardă, iar când un pacient i-a reproşat că se joacă în timp ce bolnavii aşteaptă la uşă şi le se simt rău, femeia a reacţionat țipând. Ea strigă la bărbat şi îl ameninţă că, dacă va continua să îi reproşeze, va chema Poliţia: „Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte!”.

În imaginile postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările, pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor medicale că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „aşteptaţi un pic!”.

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

În acel moment, doctorița filmată în timp ce se juca pe telefon intervine şi îl ceartă pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi.

  • „Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!.
  • Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...”, îi spune pacientului doctoriţa, aflată într-un scaun cu rotile şi având telefonul în mână.

„Poţi să aştepţi şi trei ore!”

Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: „Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”.

Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

Medicul admite că nu ştie care este pacientul ce trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”. „Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului.

Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul i-a replicat că, anterior, spusese că aşteaptă de jumătate de oră şi i-a vorbit şi despre „culoarea” bărbatului, moment în care pacientul i-a replicat: „şi noi suntem salariaţi asiguraţi”.

În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Pe parcursul întregului dialog, în imagini se vede o femeie aflată într-un scaun, care se simte rău şi care este ajutată cel mai probabil de un aparţinător care îi sprijină capul.

Bărbatul care a postat imaginile a explicat că medicul a vorbit despre culoarea pielii bărbatului care îi reproşa că se joacă pe telefon, în loc să ajute pacienţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina