VIDEO „Dacă nu fugea, era mort în săbii și cuțite!”/Reglare de conturi între interlopi/Implicați, nepoții lui Cosmos Tănase

VIDEO „Dacă nu fugea, era mort în săbii și cuțite!”/Reglare de conturi între interlopi/Implicați, nepoții lui Cosmos Tănase

Interlopii au mai demonstrat încă o dată că nu țin cont de reguli. La Iași a avut loc de curând o nouă răfuială între clanuri.

Ar fi implicați frații Brăileanu, nepoții celebrului interlop Cosmos Tănase, cel care avea în Germania și Spania rețele de cerșetorie și prostituție.

Scandal cu săbii în mijlocul străzii

Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit scandalul, poliția spunând că face cercetări în acest caz însă, se pare că ar fi fost o amenințare cu săbii în mijlocul drumului.

”În noaptea de 19 spre 20 decembrie, am fost sesizați despre faptul că pe o stradă din municipiul Iași este un autoturism abandonat.

În urma aspectelor constatate, au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism.

De asemenea, a fost identificat proprietarul autoturismului în cauză, iar verificările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a explicat IPJ Iași pentru ziare.com .

Proprietarul mașinii, un autoturism BMW Seria 3 este o femeie.

Scandalul s-a produs în jurul orei 3 dimineața, polițiștii ajunși la fața locului au găsit o sabie în mașină.

Imediat, câteva femei au ajuns lângă autoturismul care rămăsese pornit. Una dintre ele a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de către frații „Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean.

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie.

Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente, potrivit Bzi.ro .

Cine sunt Brăilenii

Jean Brăileanu, pe numele real Jean Mărășanu și fratele său, Vandam Constantin sunt nepoții lui Cosmos Tănase, un interlop din garda veche cunoscut pentru scandaluri sângeroase în Iași.

De altfel, cei doi au fost anchetați în mai multe dosare cu violență, iar rivalitatea se duce în principal cu cei din clanul Cordunenilor. Acum câțiva ani, fratele lui Vandam, Jean Mărăraș, a postat o filmare în care l-a amenințat cu moartea pe Costel Corduneanu, despre care a spus că îl va împușca în cap.

Scandalurile Clanurilor Tănase și Corduneanu

Tot ei au avut conflicte recente cu Frații Corduneanu.

Scandalurile s-au dus în ultima vreme mai mult în mediul virtual, Jean și Vandam provocându-i în repetate rânduri pe rețelele de socializare de frații Corduneanu. Apoi, unul dintre Corduneni s-a filmat înjurându-i pe Brăileni și pe tatăl acestora decedat.

Într-un final, acesta și-a cerut scuze, tot pe internet. Iar ca urmare, Brăilenii au postat un video în care scuzele erau acceptate.

La începutul anului, unul dintre membrii clanului Corduneanu a fost ridicat și reținut pentru 24 de ore după ce a transmis amenințări printr-un live pe Facebook . Ștefan Boncu le-a adresat injurii și amenințări celor din clanul rival. În tot acest timp Jean Brăileanu și fratele său Vandam Constantin desfăceau o șampanie în fața Palatului Culturii din Iași.

Vara trecută, Jean Brăileanu l-a amenințat pe Fulgy, fiul Clejanilor, într-un live pe internet.

”Cine e Mr. Moft? Aaaa, Fulgy? F… în… pe Fulgy, de-oi pune mâna pe el, de nu i-oi da 40 de topoare în cap”, a spus Jean Brăileanu.

Cosmos Tănase, sub control judiciar pentru ultraj

La finalul lunii octombrie 2021, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată în urmă cu două zile, pe interlopul Cosmos Tănase, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj

Interlopul Cosmos Tănase a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj la numai două săptămâni de la comiterea faptei. În timp ce se află la volanul mașinii sale marca Land Rover, Cosmos Tănase a fost oprit în trafic de un agent al Poliției Rutiere Iași în dată 5 octombrie pe bulevardul Anastasie Panu, la ora 20.00 deoarece vorbea la telefonul mobil și nu purta centură de siguranță. După ce a fost anunțat că va fi sancționat contravențional, Cosmos Tănase l-a amenințat pe polițist. „O să-ți pară rău dacă-mi dai amendă. O să dau cu mașină peste tine”, i-ar fi spus Cosmos Tănase polițistului, conform Ziarul de Iași .

După aceea, Cosmos Tănase a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria