VIDEO Dana Săvuică, goală în cadă..., pozată de o fostă

VIDEO Dana Săvuică, goală în cadă..., pozată de o fostă

Dana Săvuică, 52 de ani, a manifestat dintotdeauna o fascinație pentru Marilyn Monroe, blonda absolută din epoca de aur a Hollywood-ului. Săvuică, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete de la noi, a pus tot internetul pe jar, când a postat o serie de poze în care este complet goală, în cadă, în ipostaza lui Marilyn Monroe, scrie click.ro .

Imaginile cu Dana Săvuică, în «costumul Evei», afișând o alură de femeie fatală, într-un decor de lux, v-ar face să credeți că au fost atent realizate de o întreagă echipă de profesioniști care au avut grijă ca fiecare detaliu să fie perfect. Nici vorbă de așa ceva!

Dana Săvuică a povestit că sesiunea foto a avut loc în timpul unei vizite alături de buna prietenă, Carmen Negoiță, la castel. Săvuică a fost întru totul fascinată de frumusețea impunătoare a locului, așa că a dorit să facă câteva poze pentru a surprinde atmosfera superbă, ce o transporta într-o altă epocă. Persoana din spatele camerei a fost chiar Carmen Negoiță, care a pozat-o pe divă cu telefonul.

«Am făcut câteva poze și când am văzut că ieri, pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul «Șapte ani de căsnicie», m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță, am fost amândouă invitate la Castelul Jidvei și ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul. Una dintre trăsăturile castelului este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei.», a spus pentru click.ro Dana Săvuică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...