VIDEO De Crăciun, Antena 1 a fost bătută la mare distanță de ProTV cu discursul memorabil al primarului Vasile din „Las Fierbinți”

VIDEO De Crăciun, Antena 1 a fost bătută la mare distanță de ProTV cu discursul memorabil al primarului Vasile din „Las Fierbinți”

Episodul special „Las Fierbinţi” de Crăciun a condus detaşat audienţele de Crăciun. Mult peste „Singur Acasă 3”, difuzat de Antena 1 a doua zi după ce pe Pro TV a fost „Singur Acasă 2”, scrie Pagina de Media.

Audienţele Las Fierbinţi au fost cam de două ori mai mari decât Singur Acasă 3, pe toate segmentele de public.

S-au uitat la Las Fierbinţi peste 2,2 milioane de români în fiecare minut, faţă de 1,2 milioane la Singur Acasă 3. Anul trecut, când Singur Acasă 3 a fost tot pe Antena 1 şi s-a bătut tot cu Las Fierbinţi (dar o reluare), diferenţa era ceva mai mică. Antena 1 a pierdut şi atunci, dar la scor mai strâns.

Episodul Las Fierbinţi dat anul acesta în seara de Crăciun a fost unul special, cu un memorabil discurs ţinut de primarul Vasile:

„Când era bine în Europa, la noi era rău. Acum e rău în Europa şi la noi e şi mai rău. Şi balaurul ăsta a crescut. Cu el trebuie să ne luptăm, să-l dovedim, să-l punem jos, în frunte cu noi din clasa politică. Aşa trebuie să facem.

Dar până la urmă cine ştie ce o să se mai întâmple, cine ştie cum o să fie. Ştiţi vorba aia: Ştiu că mă însor la toamnă, dar la noapte eu cine o să mă culc? Cu cine?! Că m-am săturat de gargară. Şi de a lor şi de a mea. Zic că fac şi nu fac nimic.

România educată. Gargară! Fără bani ce să faci? Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară! Şcoli noi. Gargară!”, a spune primarul Vasile în discursul său ţinut în faţa sătenilor din Las Fierbinţi.

VIDEO Youtube / Pro TV

Ce au avut celelalte staţii pe interval, pe 25 decembrie 2022?

Kanal D a difuzat o ediţie specială Casa iubirii, apoi filmul Salvaţi de Crănţănei.

TVR 1 - O dată-n viaţă, cu Iuliana Tudor

Antena Stars - Petrecem româneşte, cu Mirela Vaida

Happy Channel - serial turcesc Puterea destinului

TVR 2 - un film cu "Piedone" (Bud Spencer)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”