VIDEO Declarații CUTREMURĂTOARE făcute de colonelul Dragomir, arestat în scandalul Black Cube

VIDEO Declarații CUTREMURĂTOARE făcute de colonelul Dragomir, arestat în scandalul Black Cube

Risc Seismic

Poate că multe sunt intoxicări specifice unuia care a lucrat la vârful SRI până în 2015. Și care a fost arestat și în scandalul Black Cube. Însă despre anumite lucruri s-a scris și în presa independentă, nu numai la vuvuzelele anti-DNA.

„Rechizitoriile DNA erau făcute de ofițeri SRI. Bravii procurori de la DNA le luau și le contrasemnau și mai apoi le trimiteau în instanță, unde se creau culoarele necesare. Se trimiteau bilețele către judecători anume desemnați care erau santajați, în relații cu unii din SRI sau ofițeri acoperiți ceea ce e ilegal. Au fost foarte multe abuzuri. Florian Coldea avea un braț armat în Justiție cu DNA și Kovesi”, a declarat luni seară la România Tv fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, la Brigada Anti Terorism. 

Dragomir a fost decorat cu cea mai înaltă distincție de președintele României pentru rolul jucat în eliberarea jurnaliștilor români în Irak. El a fos decorat și de CIA. Este specialist în lumea arabă. A fost olimpic în liceu la filosofie.

Prima parte a interviului:

A doua parte a interviului:

„Generalul Florian Coldea a ordonat arestări în prezența mea. Din 2009 oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști, au fost interceptați pe mandate de securitate națională diferite timp de 5 ani cerute de SRI. Aceste mandate au fost transmise de fostul șef al Parchetului General, doamna Kovesi. Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii. O mafie are de obicei reguli, această clică nu a respectat nimic”, a dezvăluit Daniel Dragomir.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...