VIDEO Dementul, noi atacuri la serviciile secrete! Declarații de om care trebuie internat de urgență!

VIDEO Dementul, noi atacuri la serviciile secrete! Declarații de om care trebuie internat de urgență!

Dementul, noi atacuri la serviciile secrete! Declarații de om care trebuie internat de urgență!

- Au fost adoptate cateva chestiuni organizatorice, am discutat si despre buget, o colaborare mai stransa intre cele doua Camere si guvern.

- Despre buget, vreau ca o suma rezonabila dar importanta de la serviciile secrete sa fie mutata la Sanatate.

- Eu cred ca acordarea de vitamina D pentru copii poate fi considerat un program de securitate nationala.

- Despre bugetele locale: vrem sa scoatem satul romanesc din noroi. L-am rugat pe ministrul de Finante sa mai faca in aceasta seara, il ajut si eu, sa faca o simulare pentru bugetul administratia locala.

- Vreau sa fac o precizare, pentru ca e prea multa minciuna. Despre bugetul Bucurestiului: nu s-a diminuat, dimpotriva s-a marit. Primarii de sectoare au cerut o intalnire cu ministrul de Finante care le-a spus ca toti banii sun pentru bucuresteni. Nimeni nu a spus ce procent merge la sectoare si ce procent merge la Primaria Capitalei. Daca nu inceteaza minciunile nu le voi lasa netaxate.

- Atat am avut sa va spun, astept intrebari dar cateva pentru ca trebuie sa plec.

- Cum procedati in problema ministrilor?
Sa vedem daca domnul Iohannis ne raspunde de ce nu ii accepta. Asteptam sa vedem ce spune si despre ambasadorii din tarile unde nu exista.

- Cand vor fi adoptate ordonantele pe Justitie cerute de partid?
Citez un prieten: Alta intrebare?

- De ce nu ati participat la preluarea de catre Romania a presedentiei Consiliului UE?
Nu am putut din motive personale.

- Ce parere aveti despre alianta USR-PLUS?
Securistii si-au facut doua partide: unul pe stanga si unul pe dreapta. Arata o mare disperare, faptul ca au inceput sa desfaca conservele.

- Aveti semnale ca alti parlamentari sa plece la ProRomania?
Majoritatea parlamentara nu se pierde. Daca mai este vreun acoperit va pleca.

Întrebat ce se întâmplă cu ordonanțele de urgență anunțate pe Codurile penale și pe posibilitatea revizuirii sentințelor definitive date în baza probelor obținute în urma colaborării dintre DNA și SRI, Dragnea a spus că încă nu are un text care să-i fi venit de la Tudorel Toader.

”Nu vreau să vorbesc despre himere. Când o să văd un text care o să conțină ceea ce s-a discutat în CEX și care, pe mine și pe Tăriceanu să ne convingă că acele OUG repară mare parte dintre nedreptăți, o să vorbesc despre el și o să-l susțin. Până atunci nu vreau să vorbesc”, a replicat Dragnea.

Chestionat în continuare cât mai așteaptă ca ministrul Justiției să vină cu un astfel de act normativ, liderul PSD a răspuns: ”Altă întrebare”.

--------------

După o lună și jumătate de când a evitat să mai iasă în public, Dragnea a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor: E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?

Liviu Dragnea a avut duminică, la finalul ședinței Comitetului Executiv (CEX), o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care au dorit să îi pună întrebări referitor la proiectul de buget. Izbucnirea lui Dragnea are loc în contextul în care a evitat să mai iasă în public în ultima luna și jumătate.

Liderul PSD a declarat la finalul CEX că vrea tăierea fondurilor suplimentare alocate serviciilor secrete și utilizarea lor pentru un program de distribuire gratuită a vitaminei D pentru copii. Jurnaliștii i-au atras atenția că pentru acest lucru este nevoie și de avizul Consiului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

„E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg?”, a fost replica nervoasă a lui Dragnea, care a plecat din fața microfoanelor

”Deci, să înțelegem că nu veți mai cere un nou aviz?”, a venit o a doua întrebare din partea jurnaliștilor.

În acel moment, liderul PSD s-a întors spre presă și a spus: „A fost o singură întrebare. Dacă vreți să ne mai vedem și după Cameră și să începem anul bine, bine, dacă nu … la revedere”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu