VIDEO Dementul României și-a lansat candidatura la președinție! Iar a spus că „vor” să-l omoare! Cine să te omoare pe tine, mă, căcatule?

VIDEO Dementul României și-a lansat candidatura la președinție! Iar a spus că „vor” să-l omoare! Cine să te omoare pe tine, mă, căcatule?

Dementul României și-a lansat candidatura la președinție! Iar a spus că „vor” să-l omoare! Cine să te omoare pe tine, mă, căcatule? Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, într-un discurs ținut la Reșița, un atac dur la Klaus Iohannis. ”Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Pe ce pune mâna strică și face numai rău. Nu vorbește de bine România, a spus liderul PSD. Dragnea s-a lansat într-un discurs cu puternice accente naționaliste. ”Sunt deranjați că am zis și noi, totuși, băncile să mai sprijine și economia, dobânzile să fie mai mici totuși decât sunt acuma. Asta doare? Deranjează? Să ne trateze și pe noi ca pe ceilalți. Îi doare că am început să vorbim serios despre alimentele otrăvite care intră în România. Nu avem dreptul să știm dacă laptele e sănătos? Nu avem drept la viață? Pentru asta trebuie să fiu demonizat și omorât? Nu trebuie să mă lăsați singur”, a declarat, între altele, liderul PSD, relatează  G4Media.ro .

 Cele mai relevante declarații

Iohannis habar nu are despre economie, nici el, nici slugile lui de la PNL. Ne spun că mai sunt bani de pensii și salarii, dar acestea vor crește în continuare. Deranjează, sigur că deranjează. Dacă sunt tot mai mulți oameni mulțumiți, minciuna nu-și mai găsește locul.

Problema e ce facem noi? Stăm ascunși, nu reacționăm, sau vorbim despre realitate? N-o să puteți spune niciodată ce am făcut pentru că este foarte mult. Explicați ce ați făcut. Explicați ce se întâmplă la CJ. Drumurile care sunt realizate, în curs de realizate și aprobate. Dați perspectivă oamenilor. Dacă circulați informația, oamenii o să înțeleagă. Nu mai vorbiți de POR. Sunt bani europeni. Oamenii trebuie  să știe lucrurile astea.

Am avut discuție cu  un om care a susținut că nu i s-a mărit salariul. Și i-am cerut fluturașul și a avut surpriza că i s-a mărit salariul.

Am fost făcut țintă, da. Mi-am asumat asta de la început. S-a dovedit că pentru noi n-a fost niciodată suficient să câștigăm alegerile. pentru că niște șmecheri din această țară, niște securiști, începeau aranjamentele. Ei făceau și guvernele și majoritățile și îi jucau pe toți. De data asta am spus că trebuie să rupem acest blestem de pe România.

Lumea a început să vadă despre ce vorbeam noi, acele înțelegeri dintre securiști și procurori. Îi doare? Îi doare. Pentru acele protocoale secrete se va da socoteală. Ei, care erau Dumnezei. Cum gândeau dosarele, cum aranjau procesele. Și cred că suntem abia la început.

Sunt un pro-european convins. Cred foarte mult în asta. Sunt foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite decât avem acum. Dar în toate aceste structuri trebuie să fim patrioți români. Asta nu trebuie să uite nimeni. Europarlamentarii noștri, viitori europarlamentari, trebuie să aibă un obiectiv major: România și interesele României.

Vor să trimitem acolo niște găști, niște grupuri de interese care nu vor mișca un deget pentru România sau un grup de europarlamentari care să se bată pentru țara lor. Pentru asta trebuie să dăm toate informațiile cetățenilor români ca să știe.

Domnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce a făcut Iohannis 4 ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. În schimb, am văzut că este deasupra legii. Am văzut documente cu case mătrășite. Dă socoteală, nu? A blocat acest guvern de câte ori a putut. Ce suflet să ai să blochezi bugetul României numai gândindu-te că patru milioane de copii nu primesc alocații mărite de la 1 martie.

Nu vrea să facem investițiile. A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva, luni de zile? M-au întrebat de ce n-ați declanșat suspendarea? Nu mai vreau scandal. Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Pe ce pune mâna strică și face numai rău. Nu vorbește de bine România. Nu poți să spui că România nu este pregătită să preia președinția UE.

Sondajele pe care le aveam în ianuarie arătau PSD la 30 la sută.

Sunt deranjați că am zis și noi, totuși, băncile să mai sprijine și economia, dobânzile să fie mai mici totuși decât sunt acuma. Asta doare? Deranjează? Să ne trateze și pe noi ca pe ceilalți. Îi doare că am început să vorbim serios despre alimentele otrăvite care intră în România. Nu avem dreptul să știm dacă laptele e sănătos? Nu avem drept la viață? Pentru asta trebuie să fiu demonizat și omorât? Nu trebuie să mă lăsați singur.

De ce producătorii români nu au șansa să-și ducă și ei marfa la galantare. De ce trebuie să nu aibă șansa producătorii de mere, de pere, de cireșe, de legume, să își vândă marfa la galantare în România și trebuie să cumpărăm numai de afară? Vorbim de dreptul nostru de a trăi la noi în țară. Despre asta e vorba. Sunt multe de spus.

Partidul lui Gabi Oprea a fost conceput în laboratoarele securiștilor. Mi-au presat copiii și îi amenință în continuare. Au spus că singura variantă este din interior.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...