VIDEO Denise Rifai, mărturisiri mai intime ca niciodată...

VIDEO Denise Rifai, mărturisiri mai intime ca niciodată...

Denise Rifai nu și-a găsit încă sufletul pereche, dar spune că a suferit din dragoste. Una dintre cele mai apreciate moderatoare din România a punctat ce așteptări are de la bărbatul de care se va îndrăgosti. Prezentatoarea de la Kanal D știe clar ce dorește de la partener, iar principiile ei sunt de neclintit, potrivit click.ro .

Cum arată bărbatul care o va cuceri pe Denise Rifai?

Invitată în emisiunea “În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, vedeta în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că și-ar fi dorit să aibă „un singur bărbat pe viață”. Plină de emoție și naturalețe, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre relații destrămate, greșelile făcute în trecut, dar și despre principiile pe care le are în iubire.

Denise Rifai știe exact ce vrea de la cel alături de care își va petrece toată viață. Aceasta consideră că „relația o ține bărbatul”. Bruneta spune că partenerul ideal trebuie fie tot ce nu este ea.

În plus, Denise Rifai vrea să se simtă iubită și să primească protecție. Vedeta nu crede că dragostea durează doar trei ani, ci pentru totdeauna.

Cum arată bărbatul ideal pentru Denise Rifai? „Trebuie să fie tot ce nu sunt eu”

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață.

Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să-mi ofere protecție. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine.

Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul. Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a declarat moderatoarea de la Kanal D, care a recunoscut că suferit în relații.

„Am suferit pentru că nu am fost suficient de înțeleaptă atunci să înțeleg că acele povești nu erau pentru mine, că au fost experiențe din care eu trebuie să învăț.(...) La fiecare despărțire eu am suferit, eu fiind o femeie clasică, loială, de casă, pregătită pentru o iubire. (...) Eu când mă pun într-o poveste mă pun cu tot ce sunt eu. Ulterior îmi dau seama că nu e ce trebuie”, a explicat Denise.

Denise Rifai: „Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil”

În timpul emisiunii moderate de Mihai Ghiță, prezentatoarea de la Kanal D a explicat de ce nu a avut un copil până acum.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a mărturisit Denise Rifai.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...