VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

Principalul suspect în cazul tinerei vânzătoare din București, ucise joi, a fost arestat preventiv vineri seară. Bărbatul de 72 de ani era șeful fetei de 23 de ani, însărcinate în 4 luni.

Între timp, apar detalii tulburătoare în acest caz. Potrivit procurorilor, moartea gravidei a fost una violentă. Lângă cadavru, ar fi fost găsită și o drujbă. În plus, victima i-a mărturisit în trecut soacrei că patronul ei ar fi agresat-o sexual în garsoniera lui.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Potrivit procurorilor, fata de 23 de ani a fost ucisă în nouă minute. Moartea a fost una violentă, a transmis oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Într-un atac de furie, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul în zone vitale. Cel mai șocant este că lângă trupul fetei a fost găsită și o drujbă.

„Prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cu două ore înainte, tânăra vorbise la telefon cu mama ei și i-a spus că trebuie să închidă. Femeia - care locuiește în Italia - s-a întos în țară pentru inmormântare. Copleșită de durere, spune că fata ei nu a furat din magazinul alimentar, așa cum a acuzat patronul.

Mihaela Ghibirdic, mama fetei: „De câte ori vorbeam îmi zicea: „hai, că a venit șeful! Hai, că am treabă!” Nu-i lipsea nimic. Absolut nimic! Avea casă aici. Avea soț. Avea tot. Era și însărcinată. Și să îmi omoare copilul un boșorog de 72 de ani... pentru ce? Cred că e altceva la mijloc și nu o să rămână așa.”

Daniela Ghibirdic, mătușa fetei: „A venit cu cuțitul. Știa ce are de făcut, ce voia să facă, că a blocat-o înăuntru. Cred că o fi încercat să se dea la ea, sau să facă ce vrea. Ea nu a vrut și el a luat cuțitul, ce a găsit acolo, că alt motiv nu ar avea.”

Când a mers să se predea, bărbatul avea pe pantaloni sângele Ioanei. A mers la secția 12, nu la 13 - de care aparține, pentru că acolo mai făcuse plângeri și se temea să nu fie recunoscut de polițiști.

Potrivit rudelor, tânăra i-ar fi povestit în trecut soacrei sale că a fost abuzată de șeful ei care a invitat-o la o cafea, în garsoniera lui. Pentru că era însărcinată în momentul în care a murit, vor fi recoltate și probe ADN ale bebelușui nenăscut - pentru stabilirea paternității. Va avea loc și o percheziție informatică, în cadrul căreia vor fi ridicate imagini de pe camerele de supraveghere din depozitul magazinului alimentar, care ar fi putut să surprindă momentul crimei, dar și ce s-a întâmplat înainte.

Bărbatul a fost audiat și de polițiștii de la omoruri. În fața lor, bărbatul de 72 de ani a tăcut, deși inițial s-a predat la Secția 12 și a recunoscut crima. El este cercetat acum pentru omor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat