VIDEO Dispută Bistrița/Cluj într-o parcare/„Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

VIDEO Dispută Bistrița/Cluj într-o parcare/„Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

Un videoclip postat pe rețelele de socializare a ajuns viral după ce un bistrițean a fost înjurat de doi clujeni, deși acesta respecta regulile de circulație.

Bistrițeanul mergea pe un drum cu sens unic din parcarea VIVO Mall Cluj, fostul Polus Mall, iar din fața sa venea, pe interzis, un SUV cu numere de Cluj.

Bistrițeanul a oprit, forțându-l pe clujean să întoarcă. Acesta nu a întors, în schimb l-a înjurat pe șoferul care respecta legislația rutieră.

Bistrițeanul l-a atenționat că acolo este sens unic, însă șoferul clujean nu a fost de aceeași părere: „Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

În spatele SUV-ului se observă cum un taxi întoarce, făcând aceeași manevră ilegală precum omologul său din SUV. Taximetristul trage pe dreapta și se pune în fața mașinii bistrițeanului, înjurându-l:

„Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Stai acolo, la tine. Dispari!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât s-o fi dat pentru porcăria asta? Și, mai ales, cine a luat? În Ro, nimic nu este întâmplător!

2 Așa arată un bloc nou din Arad după cutremurul de 5,3...

3 Ce se întâmplă în realitate în Ucraina? „În fosta mea echipă erau opt bărbați. Cinci dintre ei au fugit din țară ilegal”

4 Barajul de la Nova Kahovka, detonat la ordinului unui general rus beat?

5 „Caracatița” lui Ciolacu