VIDEO Dolly Parton, bestială la 75 de ani, s-a vaccinat cu serul pentru care a donat un milion de dolari

VIDEO Dolly Parton, bestială la 75 de ani, s-a vaccinat cu serul pentru care a donat un milion de dolari

Cântăreață country Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, serul la dezvoltarea căruia a contribuit prin donații în valoare de un milion de dolari, relatează BBC News . Parton a marcat momentul printr-o nouă interpretare a unuia dintre celebrele sale hituri Jolene.

Parton, 75 de ani, a cântat o versiune adaptată a hitului chiar înainte de a primi doza de vaccin, la Universitatea de Medicină din Nashville, Tennessee.



"Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm begging of you, please don't hesitate” (Vacinule, vaccinule, te implor nu ezita”, a cântat Parton.

Parton a câștigat admirația fanilor după ce s-a aflat că a donat un milion de dolari universității din Nashville. O parte din aceste fonduri au mers către finanțarea primelor studii care au contribuit la dezvoltarea vaccinului Moderna, al doilea vaccin care a trecut cu bine testele, după Pfizer, demonstrându-se că are o eficacitate de 95% împotriva Covid-19.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?