VIDEO Dragnea e ȘOCAT! Abia a putut să vorbească! Amenințări TÂMPITE pentru Guvernul Cioloș!

VIDEO Dragnea e ȘOCAT! Abia a putut să vorbească! Amenințări TÂMPITE pentru Guvernul Cioloș!

Dragnea părea lovit de trăznet după ce președintele a anunțat că va anunța premierul desemnat după Crăciun! Mai mult, s-a apucat să facă niște afirmații tâmpite despre Guvernul Cioloș, în sensul că îi sfătuiește să nu mai ia măsuri... Este criticat la Antena3 că a avut o reacție slabă!

"Am luat notă de anunțul președintelui cu privire la posibila desemnare a unui premier după Crăciun. Unii se mișcă mai greu. Noi la Parlament ne-am organizat ca-n 48 de ore să fim gata cu Guvernul. Îmi pare rău că anunțul nu a fost făcut astăzi, fiecare cu ritmul lui. Avertizez Guvernul să nu mai adopte decât măsuri organizatorice, să nu mai facă angajări prin ministere. Am aflat de la televizor, probabil președintele vrea să discute cu doamna Sevil Shhaideh, pe noi ne interesa ca acest Guvern să fie instalat în acest an. Noi eram pregătiți să instalăm acest guvern în acest an. Acesta era obiectivul: să avem un guvern instalat până pe 31 decembrie. Eu am ascultat cu atenție ce a spus președintele, a menționat constituirea unei majorități largi, nu are sens să facă alte propuneri. Sigur, doamna Shhaideh e singura variantă. E unica. Cred că doamna Shhaideh vrea să vorbească președintele. Sper! Dacă o va numi pe doamna Shhaideh, nu are sens o discuție despre suspendare. Dacă vreun alt membru PSD va accepta propunerea președintelui de a fi premier, va fi exclus din partid", a declarat Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro