VIDEO Ea este cea mai bogată româncă din lume/A fost arestată, are afaceri cu arme și 100 de servitori

VIDEO Ea este cea mai bogată româncă din lume/A fost arestată, are afaceri cu arme și 100 de servitori

Cea mai bogată româncă din lume este de loc din Galați și are o avere de peste trei miliarde de dolari, la numai 35 de ani.

Anca Verma, fostă Neacșu, trăiește în India, acolo unde s-a căsătorit în 2006 cu un potent om de afaceri local, cei doi având o fată împreună.

Familia Verma locuiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur, și călătorește cu Orient Express. Ei sunt mereu păziți de zeci de bodyguarzi atunci când participă la diverse evenimente și au o viață care pare desprinsă din filmele de la Bollywood.

Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat.

Anca a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, furnizor de servicii de telefonie mobilă, și a fost numit Director General Adjunct pentru operațiunile din București, scrie ziare.com .

View this post on Instagram

A post shared by Anca Verma (@anca.verma)

La căsătoria ei cu Abhishek Verma, ea a devenit asociatul său în firme care se ocupau cu vânzarea de armament. În 2011 a cumpărat 51% din firma SIG SAUER India, fiind numită director general al acesteia, un joint-venture cu mai multe multinaționale furnizoare de arme.

Verma și soțul ei au fost acuzați de corupție și de spălare de bani și au fost arestați de Biroul Central de Investigații al Indiei, pentru o presupusă mită dată oficialilor indieni din domeniul apărării pentru a-și asigura contracte cu armament de miliarde de dolari. Pe 8 iunie 2012 amândoi au fost închiși în Închisoarea Tihar, Delhi. Tot atunci s-a mai aflat și că familia de afaceriști trimitea adevărate averi în offshore-uri din Lichtenstein, evitand astfel să plăteasca taxe statului indian.

În aprilie 2017, Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi, care a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, iar două cazuri împotriva Verma au fost respinse.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Verma (@anca.verma)

Anca și Abhishek sunt parteneri de afaceri. În prezent, Anca este președintele Olialia World, o companie multinațională lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum, care produce o gamă variată de produse, inclusiv țigări, băuturi spirtoase, produse lactate și altele.

„Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea.

Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută", mărturisea Anca în urmă cu ceva timp.

Ea nu a renunțat la cetățenia română și pare destul de atașată de țară, după cum s eobservă de pe prpfilul ei de instagram. A sărbătorit Ziua Națională cu produse românești, pe care le-a adus de acasă.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Verma (@anca.verma)

View this post on Instagram

A post shared by Anca Verma (@anca.verma)

View this post on Instagram

A post shared by Anca Verma (@anca.verma)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante