VIDEO Ei sunt „artiștii” care au „pictat” vila din București în noaptea de Revelion

VIDEO Ei sunt „artiștii” care au „pictat” vila din București în noaptea de Revelion

A apărut o primă fotografie cu o parte din petrecăreţii care au distrus o vilă din Capitală. Imaginea ar fi fost postată pe reţelele de socializare. În ea se observă cum unul dintretineri ţine în mână o macetă, exact cum a descris proprietarul vilei.

Poliția Capitalei începe să identifice indivizii care au produs pagube de zeci de mii de euro proprietarului unei vile din București, în noaptea de Revelion. Toți făptașii sunt adolescenţi, au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Zece ore au stat poliţiştii să strângă probe și să-i identifice pe tinerii scandalagii. Unul dintre cei care au participat la petrecere este Alberto Grasu, un artist din București.

 Alberto Grasu Alberto Grasu este un artist muzical, care activează mai ales pe YouTube.

——————————————————————-

După postarea imaginii pe rețeaua de socializare Instagram, Poliţia a început identificarea tinerilor care au distrus casa. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. Pagubele se ridică la 20-30.000 de euro. Din păcate, proprietarul nu avea asigurare.

Din spusele păgubitului, s-a înțeles la telefon cu petrecăreții, iar cheia a fost predată printr-un intermediar. Cu alte cuvinte, proprietarul nu a putut preciza nici datele de contact, nici numărul persoanelor care au participat la petrecerea de Anul Nou în vila distrusă.

Polițiștii au găsit substanțe interzise

„Femeia de la curățenie, pe 1 ianuarie, pe la ora 10.30 a venit aici. Când a văzut dezastrul m-a sunat. Când am ajuns la București am constatat și eu ce s-a întâmplat. La 10 jumate au pus un staniol pe camera care dădea în living și la 1 și ceva nu mai funcționau camerele deloc.

Mâine o să vină un expert, firma de construcții să stabilească. Să vedem exact, să facă un deviz, cu televizoare cu uși cu pereți. Undeva la 20, 30 mii de euro. Când am închiriat, nu eram aici, colegă mea a cerut buletinele și au zis că nu au și urmează să trimită. Și nu s-a mai dat nici măcar un buletin.”, a declarat proprietarul vilei la Antena 3.

Potrivit unor informații din anchetă, la locația respectivă s-au găsit urme de droguri și numeroase sticle de la băuturi alcoolice. Din imaginile susprinse de camerele de supraveghere, înainte de a fi distruse, se pare că tinerii au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură și arme. S-au găsit și urme de sânge, semn că la un moment dat a avut loc o bătaie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”