VIDEO „Era beată, au început să se lupte pe culoar“ Bătaie generală în avion. De la ce a pornit încăierarea

VIDEO „Era beată, au început să se lupte pe culoar“ Bătaie generală în avion. De la ce a pornit încăierarea

A fost bătaie generală într-un avion al companiei Ryanair, după ce o femeie aflată sub influența băuturilor alcoolice a început să se certe cu pasagerii. De la câteva replici acide s-a ajuns la o încăierare pe cinste. Zborul a fost întâziat cu 90 de minute.

Zborul Ryanair de la Manchester către Ibiza, Spania a decolat cu întârziere din cauza unui scandal între mai mulți călătorie, relatează rotalianul.com .

Avionul a avut 90 de minute întârziere la decolare FOTO Shutterstock

Drept urmare, trei pasageri au fost dați jos din avion de către polițiștii locali, după care aeronava a decolat, a anunțat un purtător de cuvânt Ryanair.

Acesta a mai precizat că 3 persoane, doi bărbați și o femeie, au fost arestați pentru că au consumat alcool în avion. Mai mult, tânăra și unul dintre bărbați ar fi agresat un ofițer care a intervenit pentru calmarea spiritelor.

O pasageră a avionului a relatat că totul ar fi pornit de la o tânără care „s-a izbit de toată lumea de cum a intrat în avion”.Era beată și când cineva i-a atras atenția, a început să se certe cu toți. Pur și simplu au început să se lupte pe culoar, iar totul a devenit foarte violent”, a spus pasagera. Aceasta s-a arătat revoltată de faptul că echipajul de bord nu a intervenit la timp, fapt ce a afectat inclusiv copiii din avion.

Nu am fost mulțumită de modul în care s-a gestionat situația”, a menționat ea. Într-o filmare cu încăierarea din avion poate fi observată o femeie care strigă de mai multe ori: „Te voi găsi!” și mai multe persoane îmbrâncindu-se.

Moment viral. O femeie a început să țipe într-un avion că un pasager „nu e real”: „Puteți să muriți cu ei!” VIDEO

În luna iulie 2023, o înregistrare video cu o femeie care face scandal la bordul unui avion American Airlines a devenit virală, după ce femeia a acuzat un alt pasager că „nu este real”, relatează The Independent .

În înregistrarea video, care a devenit rapid virală, o femeie poate fi văzută mergând pe culoarul avionului plin în timp ce țipă că vrea să coboare din avion.

„Vă spun, mă dau naibii jos din avion și există un motiv pentru care mă dau naibii jos”, se aude femeia strigând în timp ce mergea pe culoarul avionului. „Și puteți să mă credeți sau nu. Puțin îmi pasă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat