VIDEO Erau beți?/Imagini de neînțeles cu soldații ruși și un blindat cu cușcă deasupra, cu puțin timp înainte să fie lovit de o rachetă trasă de ucraineni

VIDEO Erau beți?/Imagini de neînțeles cu soldații ruși și un blindat cu cușcă deasupra, cu puțin timp înainte să fie lovit de o rachetă trasă de ucraineni

De-a lungul războiului din Ucraina multe momente și situații surprinse pe video au părut ciudate sau greu de explicat: de la soldații care au fost spulberați de la mică distanță pentru că au lăsat un tanc inamic să se apropie nepermis de mult, la tancul rusesc care-și doboară camarazii în timpul manevrelor, soldații aruncați de pe blindate la un demaraj mai în forță sau tancul rusesc care sare în aer după ce trece peste minele puse la vedere tocmai de către ruși.

Soldati rusi si un blindat cu cuscaFoto: Captura video

Acum, noi imagini apărute pe rețelele de socializare, surprind un alt moment greu de explicat: un vehicul blindat al rușilor, dotat cu o plasă de protecție montată deasupra, ajunge în zona frontului cu mai mulți soldați ruși urcați pe el.

Toată scena este filmată de ucraineni dintr-o dronă.

Inițial blindatul cu ruși pe el rulează de-a lungul unui șanț. Ajunge la un punct unde în fața sa se află alt soldat, se oprește și toți soldații de pe el se dau jos. Apoi, inexplicabil, unii dintre soldați încearcă să urce înapoi pe blindat care pornește din loc și aproape îi calcă pe unii din ei. Continuă momentele neclare, iar apoi blindatul urcă un mal de pământ și se oprește.

După blindat vin și soldații care iar încearcă să se suie pe carcasa vehiculului. Nu apucă toți să se urce și blindatul iar pornește în trombă, doborând unul dintre militari.

Blindatul ajunge apoi în mijlocul unui câmp, toți soldații debarcă în momentul în care este deschis focul. Blindatul începe să tragă într-o direcție spre care pornește lansat.

Blindatul rulează circa 200 de metri și apoi e lovit în plin de o rachetă antitanc lansată de ucraineni.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat